نمایش خبر:

یک شرکت آلمانی: خسارت محدودیت اینترنت و فیلترینگ در ایران ۷۷۳ میلیون دلار بوده

یک شرکت آلمانی: خسارت محدودیت اینترنت و فیلترینگ در ایران ۷۷۳ میلیون دلار بوده / وزیر ارتباطات: قابل استناد نیست؛ آمار دقیقی نداریم

🔹شرکت آلمانی استاتیستا آماری منتشر کرد که براساس آن، به دلیل محدودیت اینترنت و فیلترینگ در ایران، ۷۷۳ میلیون دلار خسارت وارد شده و ۷۲ میلیون نفر تحت تأثیر این محدودیت ها آسیب دیده اند.

🔹از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درخصوص این آمار پرسیدیم که ‌عیسی زارع‌پور، پاسخ داد: درخصوص خسارت های ناشی از محدودیت های اینترنت یا فیلترینگ تاکنون دهها ارزیابی از سوی منابع خارجی صورت گرفته که قابل استناد نیستند.

🔹وی بیان کرد: ممکن است که عده ای به دلیل این محدودیت ها، خسارت دیده باشند که دولت هم تدابیر لازم را دیده و آیین نامه حمایت از کسب و کارها و سکوهای اینترنتی را در آبان ماه تصویب کردیم تا بخشی از ضرر و زیانی که به کسب و کارها وارد شده، جبران شود.

🔹زارع‌پور درخصوص آمار دقیق خسارات حاصل از محدودیت های اینترنتی گفت: در این مورد ارزیابی صورت نگرفت تا بتوانیم آمار دقیقی در این خصوص اعلام کنیم.

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید