نمایش خبر:

۴۶ هزار كيلومتر از مسیر خطوط لوله در منطقه ۸ عمليات پايش شد

بمنظور حفظ حریم خطوط لوله انتقال گاز،

۴۶ هزار كيلومتر از مسیر خطوط لوله در منطقه ۸ عمليات پايش شد

قريب به ۴۶  هزار كيلومتر از مسیر خطوط لوله منطقه ۸ عمليات انتقال گاز جهت حفظ و حراست از حریم خطوط، طي ۱۲ ماهه سال گذشته پايش شد.

به گزارش تایسیز نیوز به نقل از روابط عمومي منطقه ۸ عمليات انتقال گاز، فيروز خدائي، مدير منطقه ۸ با اعلام اين خبر هدف از بررسي و پايش هاي مستمر را صيانت از خطوط لوله گاز دانست و گفت: با توجه به موقعيت اقليمي و استراتژيكي منطقه و نقش تعيين كننده انرژي پاك در تامين گاز خانگي، صنايع، نيروگاه‌ها و همچنين ايجاد تعاملات اقتصادي، حفاظت و حراست از اين سرمايه هاي ملي بسيار حائز اهميت است.

خدائي افزود: طي سال گذشته ۴۵  هزار و ۸۳۶ كيلومتر بازدید از مسیر خط انتقال گاز در منطقه انجام شده که در این راستا ۲۸۸ مورد اخطار در جهت رفع تجاوزات حريم خطوط لوله و ۴۴۲ مورد نيز رفع تجاوز از حريم صورت گرفته است.

مدير منطقه ۸ عمليات انتقال گاز اظهار داشت: نظر به توسعه ساخت و سازها در مجاورت خطوط لوله انتقال گاز و به منظور حفظ حريم ايمني و ممانعت از ساخت و سازهاي غير مجاز، پاسخ دهي به استعلام ها و نامه هاي اشخاص حقوقي، حقيقي و سازمانها ضرورت داشته كه در اين مورد، طي ۱۲ ماهه سال گذشته ۳۰۳۰ مورد پاسخ به استعلامات داده شده است.

وي با تاكيد بر مشتري مداري و تسريع در پاسخگويي به مكاتبات و تلاش در جهت رفع مشكلات موجود افزود: پاكسازي حريم و جلوگيري از ساخت و سازهاي غير مجاز به منزله صيانت از سرمايه هاي ملي بوده و فراهم نمودن حداقل ايمني و سلامتي براي ساكنين جوار خطوط لوله فشار قوي، بايد در سرلوحه كارهايمان قرارگيرد.

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید