نمایش خبر:

۴.۱ میلیارد مترمکعب گاز در آذربایجان شرقی مصرف شد

۴.۱ میلیارد مترمکعب گاز در آذربایجان شرقی مصرف شد

۴.۱ میلیارد مترمکعب گاز در آذربایجان شرقی مصرف شد

تایسیز نیوز- رئیس امور اندازه‌گیری و توزیع گاز شرکت گاز آذربایجان شرقی گفت: در ۶ ماه نخست امسال، چهار میلیارد و یکصد میلیون مترمکعب گاز در بخش‌های مشترکین خانگی، تجاری، صنعتی و سایر موارد مصرف شده است.

کاظم طلوعی روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود: بر اساس بخش‌بندی مصارف گاز آذربایجان شرقی در این مدت ۲۵ درصد گاز مصرف شده در بخش خانگی، ۱۴ درصد در بخش صنعتی و ۶۳ درصد در سایر بخش‌ها توزیع و مصرف شده است.

وی گفت: بر اساس این آمار، کلانشهر تبریز با ۸۶۳ هزار مشترک بیشترین مقدار مصرف گاز را داشته و یک میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب در بخش خانگی و صنعتی این شهر مصرف شده است و شهرستان‌های بناب، شبستر و مراغه نیز به ترتیب رده‌های بعدی مصرف را به خود اختصاص داده‌اند.
طلوعی اظهار کرد: این آمار مصرف در نیمه نخست نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴.۶ درصد کاهش داشته است.
رئیس امور اندازه گیری و توزیع گاز استان اضافه کرد: موضوع مصرف بهینه از اولویت‌های شرکت در موضوع فرهنگ‌سازی و مسئولیت‌های اجتماعی بوده و ضرورت دارد با رعایت اصل صرفه‌جویی شاهد حفظ منابع ملی کشور و نهادینه‌سازی الگوی مصرف در خانواده‌ها باشیم.

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید