نمایش خبر:

توسعه باغات در شهرستان اهر ممنوع است

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان:

توسعه باغات در شهرستان اهر ممنوع است

توسعه باغات در شهرستان اهر ممنوع است

تایسیز نیوز/ آذربایجان شرقی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر از ممنوعیت کاشت درختان مثمرثمر و توسعه باغات در این شهرستان خبر داد.

علی نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار گفت: با توجه به کاهش نزولات جوی و کمبود آب در شهرستان اهر هرگونه کاشت درختان مثمر که نیاز به آبیاری بیشتر داشته باشند ممنوع است. 

وی با اشاره به اینکه در سالجاری به دلیل بحران شدید آبی و خشکسالی بسیاری از نقاط استان آذربایجان شرقی و خصوصا شهرستان اهر در بخش کشاورزی و زراعت دچار ضرر و خسارت شدند، افزود: متاسفانه با توجه به کمبود بارش.های اخیر در شهرستان اهر همچنان این مشکل برای سال آینده نیز پیش بینی شده است و در این خصوص از عموم کشاورزان و باغداران این شهرستان خواهشمندیم از کاشت درختان مثمر و توسعه باغات جدداً خودداری کنند.

وی همچنین به مشکل کمبود آب در پشت سد ستارخان اهر نیز اشاره کرد و گفت: طبق آمار در این شهرستان حدود ۸۳۵۰ هکتار باغ مثمر و غیر مثمر وجود دارد که در سالجاری بر اثر خشکسالی شدید و کمبود آب در سد ستارخان بیشتر محصولات کشاورزی و باغی این شهرستان دچار خسارت شدید شدند.

نجفی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به حفظ منابع آبی و خاکی در شهرستان اهر افزود: متاسفانه در جریان خشکسالی و کمبود شدید آب در این شهرستان، امسال حدود ۱۰ هکتار از باغات اهر به طور کلی خشک شدند.

وی گفت: کمبود شدید آب و خشکسالی همچنان در این شهرستان وجود دارد و طبق پیش بینی‌ها با توجه به عدم بارش‌های مناسب و نبود آب کافی در سد ستارخان برای سال آینده نیز با کمبود شدید آب روبرو خواهیم بود، بنابراین از باغداران و سایر بهره برداران می‌خواهیم جدا از کاشت درختان مثمر و توسعه باغات خودداری نمایند تا در آینده با مشکلی جدی در بخش کشاورزی مواجه نشویم

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید