نمایش خبر:

بهره‌برداری از سالن ورزشی چند منظوره شهدای راه آهن با ۳۸۰ میلیارد ریال هزینه

شهردار منطقه یک تبریز خبر داد:
بهره‌برداری از سالن ورزشی چند منظوره شهدای راه آهن با ۳۸۰ میلیارد ریال هزینه

تایسیز نیوز -شهردار منطقه یک تبریز از بهره‌برداری از سالن ورزشی چند منظوره شهدای راه آهن با هزینه بالغ ۳۸۰ میلیارد ریال خبر داد و گفت: در ادامه سه‌شنبه‌های افتتاح شهرداری تبریز، سالن ورزشی راه‌آهن فردا ۲۰ خرداد به بهره‌برداری می‌رسد.

حمید شاهوردی با اعلام این خبر اظهار کرد: سالن ورزشی چندمنظوره شهدای راه آهن با ابعاد ۶۰ متر در ۲۵ متر و مساحت کلی ۱۵۰۰ مترمربع و طبقه دوم به متراژ ۴۰۰ مترمربع فردا افتتاح و به بهره برداری می رسد.

وی افزود: این سالن ورزشی چند منظوره با هدف ارتقای سرانه ورزشی و فراهم کردن امکانات مناسب برای جوانان و ورزشکاران منطقه احداث شده و می‌تواند میزبان رشته‌های مختلف ورزشی باشد.

شهردار منطقه یک تبریز در این خصوص اظهار داشت: افتتاح این سالن گامی مهم در جهت توسعه زیرساخت‌های ورزشی و افزایش نشاط اجتماعی در منطقه خواهد بود.

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید