به گزارش تایسیز اذربایجان  به نقل از فارس، مجید خدابخش در جلسه شورای آموزش و پرورش استان، با اشاره به افزایش آسیب‌های اجتماعی در نتیجه تغییر شیوه‌های زندگی، بر آموزش مهارت‌های رفتاری به دانش‌آموزان و خانواده‌ها تأکید کرد و گفت: با تغییر اقتضائات جامعه، روش‌های گذشته نیز باید تغییر یافته و ساختارهای آموزشی به‌روز شود.

وی، با اشاره به تغییر شیوه‌های زندگی، اظهار داشت: در فضای جدید، آسیب‌هایی بروز یافته است که همه اقشار جامعه را درگیر کرده و با گسترش شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی نیز این وضعیت تشدید شده است.

خدابخش افزود: دانش‌آموزان ما امروز به صورت تجربی تربیت می‌شوند و روش‌های آموزشی متناسب با تغییر متقضیات اجتماعی نیست.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه دانش‌آموزان، خانواده‌ها و معلمان باید برای مواجهه با شرایط جدید توانمند شوند، افزود: نحوه آموزش بسیار مهم است؛ امروز باید ساختار آموزش و پرورش و روش‌های غلط گذشته اصلاح شود.

وی با تأکید بر اینکه مهارت‌های رفتاری باید جزو محتوای آموزشی مدارس قرار گیرد، گفت: همه دانش‌آموزان و خانواده‌ها باید تحت آموزش، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی قرار گیرند.

خدابخش با اشاره به ابلاغ بخشنامه اجرایی نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان (نماد)، گفت: این طرح یک کار فرابخشی است و همه سازمان‌ها باید برای اجرای آن همکاری کنند.

وی بر هماهنگی و تعامل همه دستگاه‌ها در اجرای هرچه بهتر این طرح تأکید کرد و گفت: مشابه این طرح باید در کل جامعه اجرایی شود.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به بازنشستگی ۳۴۰۰ نفر از فرهنگیان استان در سال جاری، گفت: با این حال هیچ کلاس درسی در استان در سال تحصیلی جدید بدون معلم نبود.

وی از هماهنگی و همکاری دستگاه‌های مسئول در امدادرسانی به مصدومان حادثه تصادف اتوبوس دانش‌آموزی نیز قدردانی کرد و گفت: وظیفه قانونی و انسانی ما بسیج دستگاه‌ها و امکانات برای مدیریت چنین بحران‌هایی است.

در این جلسه از تعدادی از دانش‌آموزان برگزیده استان در رشته‌های مختلف تجلیل شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *