ایران، موفق‌ترین کشور ۱۰ سال اخیر در اسکار بین‌المللی

🔹سینمای ایران با کسب دو جایزه اسکار، موفق‌ترین کشور در عرصه اسکار بین‌المللی در یک دهه اخیر این جوایز سینمایی محسوب می‌شود.

🔹اولین حضور سینمای ایران در جوایز اسکار به ۴۴ سال قبل بازمی‌گردد و تا به امروز فیلم‌های ایرانی چهار بار به جمع نامزدهای نهایی این رویداد سینمایی راه یافته‌اند.

🔹پس از نامزدی تاریخی فیلم «بچه‌های آسمان» در سال ۱۹۹۸ در شاخه فیلم خارجی‌زبان، اصغر فرهادی دو بار با فیلم‌های «جدایی نادر از سیمین» (۲۰۱۱) و «فروشنده» (۲۰۱۶) به جمع نامزدهای نهایی اسکار بین‌المللی راه یافت و دو بار سینمای ایران را صاحب این جایزه معتبر کرد.

🔹اصغر فرهادی در سال ۲۰۱۲ علاوه بر شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان در شاخه بهترین فیملنامه اصلی نیز برای فیلم «جدایی» نامزد کسب جایزه بود.

🔹سینمای ایران امسال برای بیست و هشتمین بار در این رقابت حضور دارد و فیلم «جنگ جهانی سوم» به کارگردانی هومن سیدی پس از درخشش در جشنواره ونیز این فرصت را دارد تا پنجمین نامزدهای اسکار را برای سینمای ایران به ارمغان بیاورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *