اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجانشرقی سرعت میگیرد تایسیز نیوز- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: با توجه به خروجی های موفق طرح غربالگری رانندگان پرخطر در استان، این طرح بسیار مهم و موثر با سرعت بیشتری تداوم و اجرا می شود. به گزارش تایسیز نیوز، جبارعلی ذاکری روز چهارشنبه در جلسه […]
اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجانشرقی سرعت میگیرد
تایسیز نیوز- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: با توجه به خروجی های موفق طرح غربالگری رانندگان پرخطر در استان، این طرح بسیار مهم و موثر با سرعت بیشتری تداوم و اجرا می شود.
به گزارش تایسیز نیوز، جبارعلی ذاکری روز چهارشنبه در جلسه کمیته سلامت و ایمنی ترافیک استان، طرح یاد شده را یکی از مهمترین و از اولویت های مدیریت ترافیکی آذربایجان شرقی برشمرد و افزود: با افزایش دادههای به دست آمده از این طرح بدون شک خواهیم توانست در موضوع مدیریت ایمنی ترافیک در سطح استان تصمیمات علمی و تخصصی تر اتخاذ کنیم.
وی بر مشارکت و همکاری های فشرده بین آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، شهرداری تبریز، مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه و سایر سازمان های مرتبط در اجرای این طرح مهم تاکید و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مدت محدود توانسته است در طرح غربالگری رانندگان پرخطر موفق عمل کند، بر این اساس انتظار داریم اجرای طرح یاد شده ضمن تداوم مستمر در سطح استان انجام شود.
ذاکری موضوع ترافیک در کلانشهر تبریز به خصوص در اطراف برخی از بیمارستانها و مراکز درمانی از جمله بیمارستان امام رضا، شهید مدنی و بهبود را مورد اشاره قرار داد و یادآور شد: انتظار داریم شهرداری تبریز، دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش در مسیرهای پر ترافیکی که بیمارستانها و مدارس واقع شده است، با همکاری و تعامل دست به دست هم دهند تا شاهد کاهش ترافیک در این مسیرها باشیم.
وی با اشاره به اجرای سامانه دیسپچ در اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز، گفت: توسعه این طرح در مناطق مختلف شهری به عنوان یک ضرورت باید مورد پیگیری قرار گیرد.
۱۳۸ راننده پرخطر در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفتند
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه با اشاره به اهتمام ویژه این دانشگاه بر کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی، اظهار کرد: از زمان اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر ۱۳۸ راننده پرخطر در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفتند و از آغاز سال جاری تا به امروز بیش از ۲۰ نفر در این طرح مورد بررسی دقیق قرار گرفتند.
بهمن نقی پور افزود: در اجرای این طرح تمام ملاحظات علمی و آموزشهای مورد نیاز لحاظ شده است و دانشگاه علوم پزشکی تبریز بدون شک تداوم این طرح را در دستور کار خود قرار خواهد داد.
وی شناسایی رانندگان پرخطر را عاملی بسیار مهم در کاهش تلفات ناشی از تصادفات رانندگی در کشور دانست و افزود: بر همین اساس و با هماهنگی دادستانی مرکز استان و پلیس راهنمایی و رانندگی آذربایجان شرقی این طرح به عنوان پایلوت کشوری از دی ماه آغاز شده است که هدف اصلی از اجرای آن در مرحله اول شناساسی رانندگان پرخطر و سپس معرفی آنها به کلینیک سلامت و ایمنی ترافیک در تبریز است.
نقی پور انجام معاینات سلامت جسمی و روانی توسط متخصصان و شرکت در دوره های آموزشی و برگزاری آزمون را مراحل بعدی غربالگری رانندگان پرخطر اعلام و اظهار کرد: متاسفانه آمارهای مربوط به مرگ ناشی از تلفات رانندگی در کشور و استان روبه افزایش است که یکی از دلایل اصلی آن مربوط به رانندگی های پرخطر است.