استاندار آذربایجان شرقی: مسئولان موانع را از سر راه تولید بردارند تایسیز نیوز،استاندار آذربایجان شرقی گفت: اولین وظیفهی هر مسئول برای تحقق شعار سال برداشتن موانع را از سر راه تولید و مشارکت مردم است. مالک رحمتی، روز جمعه در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته تبریز اظهار کرد: مسئولان موظفند تا موانع […]
استاندار آذربایجان شرقی:
مسئولان موانع را از سر راه تولید بردارند
تایسیز نیوز،استاندار آذربایجان شرقی گفت: اولین وظیفهی هر مسئول برای تحقق شعار سال برداشتن موانع را از سر راه تولید و مشارکت مردم است.
مالک رحمتی، روز جمعه در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته تبریز اظهار کرد: مسئولان موظفند تا موانع را از سر راه بردارند طوری عمل نکنند که کسی که می خواهد تولید کند پشیمان شود و با طول دادن روند کارهای اداری خسته شود و بگوید که ما از خیر آن گذشتیم.
به گزارش تایسیز نیوز، وی با اشاره به شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردمی» گفت: یکی از مهمترین مسائل مردم موضوع اقتصاد است دولت نیز تمام تلاش خود را برای حل مشکلات این موضوع میکند، امروزه کشور ایران در بسیاری از عرصههای علمی و معنوی از کشورهای مقام دار و صاحب سخن است.
وی با بیان اینکه اقتصاد تنها نقطهای است که نمیتوانیم در آن به موفقیت برسیم، رهبر معظم انقلاب نیز چندین سال است که موضوع اقتصاد را مطرح میکنند و مردم نیز میدانند که مشکل کشور اقتصادی است.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: جهش تولید با مشارکت مردم در حالت عادی انجام نمیگیرد برای تحقق شعار سال مسئولان باید نگاه تحولی و حرکت جهادی را در خود پرورش دهند و صرفا با تغییر نگرش هیچ کاری انجام نمیگیرد
رحمتی با اشاره به ۱۲ ام فروردین«روز جمهوری اسلامی» افزود: روز جمهوری اسلامی که در حقیقت غدیر نظام اسلامی است و مساله مهمی بود که تغییر یک نظام که ۹۸ درصد به جمهوری اسلامی که به تعبیر امام «نه یک کلمه کم نه کلمه زیاد» رای دادند و به تعبیر امام اگر اسلام را می خواهیم باید این جمهوری اسلامی را حفظ کنیم.
وی با تشکر از مردم استان از حضور پرمعنا و چشمگیر در انتخابات اظهار کرد: مردم غیور تبریز داوطلبین خود برای مجلس را انتخاب کردند اما انتخابات شهر تبریز هنوز تکمیل نشده است و در ۲۱ اردیبهشت ماه انتخابات دیگری پیشرو داریم، با همت مردم استان امیدواریم انتخابات با مشارکت حداکثری، امن و سالم برگزار شود.
وی تاکید کرد: جامعهی ما نیازمند انجام کار فرهنگی عمیق در زمینهی اقتصاد است تا تولید، کار، ثروت و سرمایه گذاری و کارآفرینی در جامعه به ارزش تبدیل شود همچنین دانشجویان ما نیز نباید صرفا به دنبال کار دولتی باشند بلکه برای پیشرفت اقتصادی جامعه روحیهای کارآفرینی را در خود پرورش دهند.