پ
  • شناسه : 148299
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵
  • 63 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • ارسال توسط :
افتخاری دیگر برای دکتر میر اشرفی

شرکت پتروشیمی تبریز واحد برتر صنعتی در بیست‌وسومین همایش «تولید ملی – افتخار ملی»

شرکت پتروشیمی تبریز واحد برتر صنعتی در بیست‌وسومین همایش «تولید ملی – افتخار ملی»
شرکت پتروشیمی تبریز واحد برتر صنعتی در بیست‌وسومین همایش «تولید ملی – افتخار ملی»
شرکت پتروشیمی تبریز در بیست‌وسومین همایش «تولید ملی – افتخار ملی» با توجه به رشد عملکردی و ارزش‌آفرینی در سال‌های اخیر، موفق به دریافت تندیس و لوح تقدیر به عنوان واحد برتر صنعتی در گروه «مواد و محصولات شیمیایی» در سال ۱۴۰۴ (سال سرمایه‌گذاری برای تولید) شد.

به گزارش تایسیز نیوز ،بیست‌وسومین دوره این رویداد ملی به همت خانه صنعت، معدن و تجارت ایران روز ۲۷ بهمن‌ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما برگزار شد. این مراسم با حضور رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت، دبیرکل خانه صمت ایران، اعضای هیئت عامل صندوق توسعه ملی، , و جمعی از مدیران ارشد اجرایی، قضایی و تقنینی کشور و فعالان اقتصادی بخش خصوصی همراه بود.

در فرآیند انتخاب واحدهای برگزیده، مستندات ارسالی از سوی واحدهای تولیدی به‌صورت دقیق مورد بررسی قرار گرفت تا ضمن رعایت عدالت، اعتبار تشکل‌های صنفی نیز صیانت شود. بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده و با توجه به رشد قابل توجه تولید و عملکرد موفق دو سال اخیر، از دکتر سید نوراله میراشرفی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی تبریز، با اهدای لوح تقدیر و تندیس این دوره تجلیل شد.

در آیین اختتامیه این همایش، واحدهای صنعتی، معدنی و خدمات فنی ـ مهندسی بر پایه شاخص‌هایی همچون رشد تولید، بهره‌وری، نوآوری، توسعه صادرات، مسئولیت اجتماعی و انضباط مالی معرفی و تقدیر شدند. همچنین شرکت‌هایی که در حوزه کیفیت تولید، توسعه بازار، اشتغال‌زایی و ارتقای استانداردهای صنعتی عملکرد برجسته‌ای داشته‌اند، مورد تجلیل قرار گرفتند.

شرکت پتروشیمی تبریز با اتکا به برنامه‌ریزی هدفمند، ارتقای بهره‌وری، نوآوری در فرآیندها و توجه به مسئولیت اجتماعی، توانست عنوان واحد برتر صنعتی در گروه مواد و محصولات شیمیایی را از آن خود کند؛ افتخاری که نشان‌دهنده ارزش‌آفرینی، تلاش مستمر و نقش‌آفرینی این مجموعه در مسیر توسعه تولید ملی و ارتقای صنعت کشور است.

رویداد «تولید ملی – افتخار ملی» طی بیش از دو دهه گذشته به‌عنوان تریبونی مستقل برای طرح دغدغه‌های بخش خصوصی و تولیدکنندگان کشور شناخته می‌شود و هر ساله با هدف ترویج فرهنگ افتخار به تولید ایرانی برگزار می‌شود.

برچسب ها

نشان مهربانی بر سینه افتخارات آذربایجان؛ فرزندان رحمت، افتخار ملی نیکوکاری ۲۹ بهمن ۱۴۰۴

نشان مهربانی بر سینه افتخارات آذربایجان؛ فرزندان رحمت، افتخار ملی نیکوکاری

 آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی نشان نیکوکاری روز دوشنبه ۲۷ بهمن‌ماه با حضور گسترده مسئولان و فعالان حوزه اجتماعی، در تهران برگزار شد؛ رویدادی که با درخشش یک نام از خطه آذربایجان همراه بود.

ضرورت حذف قوانین زائد و سامانه‌های موازی ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
رئیس اتاق بازرگانی تبریز:

ضرورت حذف قوانین زائد و سامانه‌های موازی

در نشست مشترک رئیس اتاق تبریز و رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تبریز با رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران بر لزوم حذف قوانین زائد و سامانه‌های موازی و همچنین عدم قیمت‌گذاری دستوری تاکید شد.

شیوه جدید پرداخت یارانه تعیین شد ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
سورپرایز بزرگ برای یارانه‌بگیران

شیوه جدید پرداخت یارانه تعیین شد

دولت در آستانه اجرای مدلی تازه برای پرداخت یارانه نقدی قرار گرفته است؛ مدلی که قرار است به‌جای تکیه صرف بر دهک‌بندی، شاخص‌هایی مانند سطح درآمد واقعی، ارزش املاک و مستغلات، خودرو و حتی گردش مالی را مبنای شناسایی مشمولان قرار دهد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.