به گزارش تایسیز نیوز ،به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان آذربایجان شرقی، فیروز خدائی گفت: پروژه احداث دو نیروگاه خورشیدی با ظرفیت مجموع ۲۳۰
خدائی اظهار کرد: با بهرهبرداری از این نیروگاههای خورشیدی، بخشی از برق مصرفی به صورت داخلی تأمین خواهد شد که این امر علاوه بر صرفهجویی اقتصادی، آثار مثبت زیستمحیطی قابل توجهی به همراه دارد.
وی ادامه داد: علاوه بر احداث نیروگاه های خورشیدی مدیریت انرژی در شرکت گاز استان از طریق کارگروه های ویژه ای در حال پیگیری و اقدام می باشد.
خدائی تصریح کرد: کاهش مصرف آب های زیرزمینی، مدیریت برق در ادارات از طریق بکارگیری لامپ های کم مصرف و… کاهش مصرف کاغذ و مدیریت مصرف گاز و… از مهم ترین اقدامات سیستم مدیریت انرژی در شرکت گاز است.
مدیرعامل شرکت گاز استان همچنین از پروژه مدیریت کربن به عنوان مهم ترین پروژه این حوزه یاد کرد و تاکید نمود: این پروژه بر اساس دستورالعمل های شرکت ملی گاز ایران در حال پیگیری و اجرا است.
- منبع خبر : روابط عمومی شرکت گاز استان آذربایجان شرقی

































