آغاز طرح پوشش درمانی کودکان دارای مشکل تکاملی در مراغه 
آغاز طرح پوشش درمانی کودکان دارای مشکل تکاملی در مراغه 

آغاز طرح پوشش درمانی کودکان دارای مشکل تکاملی در مراغه   معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه از آغاز طرح پوشش درمانی کودکان دارای مشکلات تکاملی در بخش گفتار درمانی بیمارستان امیرالمومنین این شهر خبر داد. تایسیز نیوز -حق گشایی گفت: از این پس کودکان زیر ۵ سال دارای مشکلات گفتاری پس از ارزیابی در واحد […]

آغاز طرح پوشش درمانی کودکان دارای مشکل تکاملی در مراغه 

 معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه از آغاز طرح پوشش درمانی کودکان دارای مشکلات تکاملی در بخش گفتار درمانی بیمارستان امیرالمومنین این شهر خبر داد.

آغاز طرح پوشش درمانی کودکان دارای مشکل تکاملی در مراغه 

تایسیز نیوز -حق گشایی گفت: از این پس کودکان زیر ۵ سال دارای مشکلات گفتاری پس از ارزیابی در واحد تکامل شهرستان مراغه به بخش گفتار درمانی بیمارستان امیرالمومنین ارجاع داده می‌شوند.

وی گفت: این طرح از هفته دوم دی ماه امسال اجرایی شده و کودکان پس از انجام تست تشخیصی تکاملی بیلی در صورت نیاز به خدمات گفتار درمانی با هدف تسهیل دسترسی خانواده‌ها به خدمات دولتی و کاهش هزینه‌ها برای آنان به بخش توانبخشی این بیمارستان ارجاع خواهند شد. 

به گفته حق‌گشایی در این طرح ۳۵ کودک دارای مشکلات تکاملی در حیطه گفتار شناسایی شدند که نیازمند دریافت خدمات گفتار درمانی بودند.

به گفته وی با همکاری معاونت بهداشتی و بیمارستان امیرالمومنین (ع) این طرح گامی مهم در حمایت از  خانواده‌ها و ارتقای سلامت کودکان خواهد بود.

مشکلات تکاملی در حیطه گفتار و بیان می‌تواند بر رشد اجتماعی، تحصیلی و روانی کودکان تاثیر منفی بگذارد. تشخیص و درمان به‌ موقع این مشکلات نه تنها موجب بهبود توانایی‌های ارتباطی کودکان می‌شود بلکه از بروز اختلالات پیچیده‌تر در آینده جلوگیری می‌کند.