برای تثبیت جایگاه‌مان در جمع مدعیان تلاش می‌کنیم
برای تثبیت جایگاه‌مان در جمع مدعیان تلاش می‌کنیم
سرمربی تراکتور گفت: هدف ما عقب نماندن از رقابت‌های لیگ است و تلاش می‌کنیم جایگاه خودمان را در جمع مدعیان تثبیت کنیم.

به گزارش تایسیز نیوز ،به نقل از  رسانه رسمی باشگاه تراکتور، دراگان اسکوچیچ در نشست خبری پیش از بازی با گل‌گهر اظهار داشت: هدف ما عقب نماندن از رقابت لیگ است و با توجه به بازی عقب‌افتاده‌ای که داریم، تمام تلاش‌مان را خواهیم کرد تا جای خود را در جمع مدعیان تثبیت کنیم. بازی فردا، بازی بسیار مهمی برای ما خواهد بود و با توجه به کیفیت گل‌گهر انتظار بازی‌ای نزدیک و پایاپای داریم.

وی افزود: گل‌گهر تیمی قابل‌احترام است که از سازماندهی، تحرک و پویایی بالایی برخوردار است و صدرنشینی آنها نیز گواهی بر این موضوع است. از سوی دیگر، ما نیز به کیفیت خود ایمان داریم و هر آنچه در توان داریم به کار خواهیم گرفت تا با نمایشی مطلوب و نتیجه‌ای مثبت زمین بازی را ترک کنیم.

اسکوچیچ در پایان اعلام کرد: ایگور پوستونسکی و اودیل خامروبکوف به دلیل مصدومیت در بازی فردا در اختیار تیم نخواهند بود و دوماگوی دروژدک نیز به دلیل سرماخوردگی همراه تیم راهی سیرجان نشده است.

 

  • منبع خبر : رسانه رسمی باشگاه تراکتور