بررسی و اتخاذ تمهیدات لازم برای فاز جدید یکسان‌سازی قبور مطهر شهدا
بررسی و اتخاذ تمهیدات لازم برای فاز جدید یکسان‌سازی قبور مطهر شهدا
شهردار تبریز با اتخاذ تصمیمات لازم در خصوص نحوه یکسان‌سازی قبور مطهر شهدا در فاز دوم گلزار شهدای وادی رحمت، بر اهمیت حفظ شأن و منزلت شهدا و ساماندهی مطلوب این مکان مقدس تأکید کرد.

به گزارش تایسیز نیوز ، یعقوب هوشیار در بازدید از پروژه فاز دوم گلزار شهدای وادی رحمت تبریز که به همراه حکیمه غفوری عضو شورای اسلامی شهر، سیامک امیردادبر مدیرعامل شرکت عمران و توسعه آذربایجان، و جمعی از مدیران شهری انجام یافت، در جریان آخرین وضعیت اجرای آن قرار گرفت.

در این بازدید که با هدف بررسی و اتخاذ تمهیدات لازم برای آغاز فاز بعدی پروژه، یعنی یکسان‌سازی قبور مطهر شهدا صورت گرفت، مدیرعامل شرکت عمران و توسعه آذربایجان گزارشی از روند پروژه ارائه داد.

عملیات عمرانی پروژه ساماندهی فاز دوم گلزار شهدای تبریز در ۷ هزار مترمربع مساحت و با ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار اولیه به کارفرمایی شهرداری منطقه ۲ تبریز و اجرای شرکت عمران و توسعه آذربایجان اجرا شده است.

در جریان این بازدید، شهردار تبریز و هیئت همراه ضمن نثار فاتحه به روان پاک شهدای جنگ ۱۲ روزه، بر سر مزار مطهر شهید محمدعلی آل هاشم، امام جمعه شهید تبریز و دیگر شهدای گرانقدر نیز حضور یافتند و با ادای احترام به مقام شامخ آنان، یاد و خاطره ایثارگری‌هایشان را گرامی داشتند.

  • منبع خبر : شهریار نیوز