دشمنان در برابر جبهه مقاومت اسلامی شکست خورده‌اند
دشمنان در برابر جبهه مقاومت اسلامی شکست خورده‌اند

فرمانده سپاه عاشورا دشمنان در برابر جبهه مقاومت اسلامی شکست خورده‌اند فرمانده سپاه عاشورا با بیان این‌که انقلاب اسلامی ایران امروز به کل دنیا صادر شده و وجدان‌های خفته ملت‌های جهان را بیدار کرده است، گفت: دشمنان با وجود توطئه‌های گسترده، در برابر جبهه مقاومت اسلامی شکست خورده‌اند. به گزارش تایسیز نیوز، سردار اصغر عباسقلیزاده […]

فرمانده سپاه عاشورا

دشمنان در برابر جبهه مقاومت اسلامی شکست خورده‌اند

دشمنان در برابر جبهه مقاومت اسلامی شکست خورده‌اند

فرمانده سپاه عاشورا با بیان این‌که انقلاب اسلامی ایران امروز به کل دنیا صادر شده و وجدان‌های خفته ملت‌های جهان را بیدار کرده است، گفت: دشمنان با وجود توطئه‌های گسترده، در برابر جبهه مقاومت اسلامی شکست خورده‌اند.

به گزارش تایسیز نیوز، سردار اصغر عباسقلیزاده روز سه شنبه در مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار آذربایجان شرقی که در مصلای اعظم امام خمینی(ره) تبریز برگزار شد، اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم از دشمنانی سخن می‌گوید که علیه مسلمانان شدیدترین توطئه‌ها را طراحی می‌کنند و به صراحت اعلام می‌کند که صهیونیسم و کفار، بدترین دشمنان مسلمانان هستند.

وی افزود: امروز صهیونیسم بین‌الملل و حامیان آن در برابر جبهه مقاومت ایستاده‌اند اما در برابر اراده الهی و بیداری ملت‌ها، راه به جایی نبرده‌اند.

وی با اشاره به پیشرفت‌های نظامی کشور، ادامه داد: در دوران دفاع مقدس و پس از آن، زمانی که موشک‌های خیبرشکن ایرانی در دستان فرماندهان و رزمندگان قرار گرفت، قدرت‌های پوشالی لرزیدند.

سردار عباسقلیزاده گفت: امروز نیز به برکت انقلاب اسلامی، دشمن در موضع ضعف قرار گرفته است و صدای شکست استخوان‌های قدرت‌های استکباری به گوش می‌رسد.

فرمانده سپاه عاشورا با تجلیل از مقام شهدا گفت: افتخار می‌کنیم که شهدای ما براساس دستورات الهی، فرمایشات پیامبر اکرم(ص) و سیره امام موسی کاظم(ع) در مسیر حق ایستادگی کردند.

وی تأکید کرد: تمام توطئه‌های دشمنان با وجود حمایت‌های مردمی از رهبر انقلاب با شکست مواجه شده است و امروز ملت ایران تجربه تاریخی انبیا و ائمه اطهار را درک کرده و پشتیبان واقعی ولایت فقیه است.

وی خاطرنشان کرد: مردم ایران با بصیرت‌ترین ملت جهان و بیدارگر وجدان‌های خفته ملت‌های دیگر هستند و ایران حرم بوده و حفظ آن نیازمند ایستادگی، ایثار و شهادت است.

به گزارش تایسیز نیوز در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه صهونیست ها به کشورمان ۶۱ نفر از استان آذربایجان شرقی به شهادت رسیدند.

بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران جمعی از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان و افراد غیر نظامی به شهادت رسیدند و به این ترتیب جنگ تحمیلی آغاز شد.

ایالات متحده آمریکا هم بعد از مشاهده زمین‌گیر شدن رژیم صهیونیستی در ادامه تجاوز به ایران، بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) رسما وارد این تجاوز شد و به سه مرکز هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان تجاوز کرد.

با این حال و بعد از ۱۲ روز تجاوز دشمن به کشورمان و پاسخ‌های کوبنده نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به شرارت‌های آن، از صبح سه‌شنبه (سوم تیرماه) رژیم صهیونی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد.