ناوگان اتوبوسرانی تبریز به تماشاگران بازی تراکتور – الشرطه خدمات می‌دهد
ناوگان اتوبوسرانی تبریز به تماشاگران بازی تراکتور – الشرطه خدمات می‌دهد
 مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل مسافر شهرداری تبریز از سرویس دهی ناوگان این سازمان به تماشاگران بازی فوتبال تراکتور ایران و الشرطه عراق خبر داد.

به گزارش تایسیز نیوز ،محمد حسین زاده روز دوشنبه با اعلام این خبر گفت: با توجه به برگزاری دیدار تراکتورسازی و الشرطه عراق در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز، ناوگان اتوبوسرانی تبریز جهت انتقال تماشاگران به این ورزشگاه از ساعت ۱۴ امروز ارایه سرویس خواهد کرد.

وی افزود: رانندگان اتوبوس های این سازمان از مبادی چهارراه عباسی، میدان ستارخان (یکه دکان) و میدان جهاد (نصف راه) نسبت به انتقال تماشاگران اقدام خواهند کرد.

حسین زاده ادامه داد: تماشاگران می توانند از ساعت ۱۴ امروز دوشنبه ۱۲ آبان ماه از طریق مبادی فوق، با استفاده از ناوگان اتوبوسرانی به ورزشگاه یادگار امام (ره) مراجعه کنند.

دیدار تیم های تراکتور ایران و الشرطه عراق روز دوشنبه ۱۲ آبانماه از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار خواهد شد.

تراکتور با پنج امتیاز از سه بازی در رده پنجم و الشرطه با سه امتیاز از این تعداد بازی در رده یازدهم جدول منطقه غرب آسیا قرار دارند.

پیش از این پلیس راهور نیز اعلام کرده امروز دوشنبه برای تسهیل تردد در اتوبان شهید کسایی تبریز به عنوان شریان اصلی دسترسی به ورزشگاه یادگار امام تبریز، ۲ ساعت پس از پایان بازی تراکتور و الشرطه، محدودیت ترافیکی برای کامیون ها و کامیونت ها اعمال می کند.

حدود ۶۸ خط اتوبوسرانی در تبریز وجود دارد و روزانه ۴۵۰ تا ۴۶۰ دستگاه اتوبوس شرکت واحد اتوبوسرانی این شهر و بخش خصوصی در این خطوط در حال خدمات رسانی به شهروندان و جابجایی مسافران درون شهری هستند.

ناوگان حمل و نقل عمومی از جمله مطمئن ترین بسترهای دسترسی فوتبال دوستان به ورزشگاه ۷۰ هزار نفری یادگار امام تبریز در بازی های تراکتور است که موجب کاهش چشمگیر استفاده از وسایل نقلیه برای حضور در این مجموعه ورزشی و جلوگیری از وقوع تصادفات رانندگی می شود.