کسری بودجه به غذای دانشجویان هم رسید
کسری بودجه به غذای دانشجویان هم رسید

کسری بودجه به غذای دانشجویان هم رسید معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان درخصوص الگوی جدید تأمین تغذیه دانشجویان که از ابتدای نیمسال دوم سال تحصیلی در برخی دانشگاه‌ها به اجرا در آمده، توضیح داد. تایسیز نیوز -سعید حبیبا گفت: در الگوی جدید، موضوع رستوران‌های مکمل را در دستورکار قرار دادیم. دانشگاه برای […]

کسری بودجه به غذای دانشجویان هم رسید

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان درخصوص الگوی جدید تأمین تغذیه دانشجویان که از ابتدای نیمسال دوم سال تحصیلی در برخی دانشگاه‌ها به اجرا در آمده، توضیح داد.

کسری بودجه به غذای دانشجویان هم رسید

تایسیز نیوز -سعید حبیبا گفت: در الگوی جدید، موضوع رستوران‌های مکمل را در دستورکار قرار دادیم. دانشگاه برای اجرای این طرح فضایی را در قالب رستوران در اختیار بخش خصوصی قرار می‌دهد و امور مربوط به اداره آشپزخانه و پخت و پز به این بخش واگذار می‌شود. تنوع غذایی در این نوع از رستوران‌ها که تحت عنوان رستوران‌های مکمل شناخته می‌شوند زیاد است و کیفیت غذا هم بالاست، بنابراین رضایتمندی دانشجویان هم افزایش خواهد یافت. 

او در ادامه تصریح کرد: «این تجربه را در دانشگاه تبریز و در برخی دانشگاه‌های دیگر داشتیم، اما موفق‌ترین دانشگاه در اجرای این طرح، دانشگاه تبریز بوده که در حال حاضر ۶۲.۵ درصد دانشجویان در رستوران مکمل غذا می‌خورند. در این طرح همان یارانه‌ای که ما به پیمانکار آشپزخانه دانشگاه اختصاص می‌دادیم به رستوران مکمل می‌دهیم. در این فضا مطالبه‌گری قوی‌تری داریم و نظارت‌مان هم بیشتر است. ورود ما هم در حد سیاستگذاری‌های کلان بوده و هیچ دخالتی نخواهیم داشت و مسائل اجرایی برعهده بخش خصوصی قرار داده شده است.»