۳۲۲ ناشنوای مطلق درمراغه از خدمات توانبخشی بهره مند هستند
 ۳۲۲ ناشنوای مطلق درمراغه از خدمات توانبخشی بهره مند هستند
رئیس اداره بهزیستی مراغه در مراسم بزرگداشت روز جهانی ناشنوایان گفت: ۳۲۲ نفر ناشنوای مطلق در این شهرستان شناسایی شده است.

به گزارش تایسیز نیوز ،مریم رسولی  در گفتگو با خبرنگاران گفت: بهزیستی همواره در کنار معلولان قرار دارد و تلاش می‌کند با خدمات و برنامه‌های توانبخشی و اشتغال، کیفیت زندگی این عزیزان را ارتقاء دهد.

وی افزود: این اداره به عنوان متولی حمایت از افراد دارای معلولیت، گسترش زبان اشاره و اشتغال را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.

رئیس اداره بهزیستی مراغه اضافه کرد: در شهرستان مراغه ۳۲۲ نفر ناشنوا از خدمات توانبخشی بهره‌مند هستند.

وی از تشکیل کانون ناشنوایان برای افزایش ارتباط بیشتر مددجویان با این اداره خبر داد و با اشاره به برنامه غربالگری شنوایی نوزاد در این شهرستان افزود: در این طرح برای یک هزار و ۷۰۰ نوزاد خدمات شنوایی سنجی ارائه شده است.

رئیس اداره بهزیستی مراغه جامعه ناشنوایان را یک جامعه با هویت، فرهنگ و زبان غنی و منحصربه‌فرد معرفی کرد و گفت: زبان اشاره، تنها یک ابزار ارتباطی نیست؛ این زبان، قلب تپنده فرهنگ ناشنوایی، حامل تاریخ، ادبیات و عواطف یک جامعه است.

وی افزود: ما در بهزیستی بر این باوریم که احترام به این فرهنگ و هویت، سنگ بنای هرگونه اقدام حمایتی است.

وی ادامه داد : ناشنوایی یک نقص نیست، بلکه شکلی از تفاوت در زیست انسانی است و این تفاوت، به هیچ عنوان مانع شکوفایی استعدادها، خلاقیت و نقش آفرینی ارزشمند این عزیزان در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نمی شود.