آیین کلنگ زنی بزرگترین مجتمع آموزشی توانبخشی دانش آموزان جسمی و حرکتی به همت مدیرعامل شرکت آدوپن پلاستیک پرشین(وین تک)کاوه خداپرست
آیین کلنگ زنی بزرگترین مجتمع آموزشی توانبخشی دانش آموزان جسمی و حرکتی به همت مدیرعامل شرکت آدوپن پلاستیک پرشین(وین تک)کاوه خداپرست

🔴 همزمان با روز جهانی معلولین، در تبریز صورت گرفت:  🔹آیین کلنگ زنی بزرگترین مجتمع آموزشی توانبخشی دانش آموزان جسمی و حرکتی به همت مدیرعامل شرکت آدوپن پلاستیک پرشین(وین تک)کاوه خداپرست 🔹 بزرگترین مجتمع آموزشی و توانبخشی ویژه دانش آموزان جسمی و حرکتی در تبریز با حضور استاندار و مسئولین استانی کلنگ زنی شد. 🔹به […]

🔴 همزمان با روز جهانی معلولین، در تبریز صورت گرفت:

 🔹آیین کلنگ زنی بزرگترین مجتمع آموزشی توانبخشی دانش آموزان جسمی و حرکتی به همت مدیرعامل شرکت آدوپن پلاستیک پرشین(وین تک)کاوه خداپرست

🔹 بزرگترین مجتمع آموزشی و توانبخشی ویژه دانش آموزان جسمی و حرکتی در تبریز با حضور استاندار و مسئولین استانی کلنگ زنی شد.

🔹به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان، در این مراسم که امروز( پنجشنبه )در مدرسه الزهرا تبریز برگزار شد، معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در آیین کلنگ زنی این مجتمع آموزشی از طریق ارتباط تلفنی گفت: همزمان با روز جهانی معلولان کلنگ زنی این مجمتع آموزشی توسط خیر بزرگوار به یاد پدر مرحومش آقای جعفر خداپرست در آذربایجان شرقی کار بسیار مهمی در راستای توانمندسازی معلولان جامعه است.

🔹سید جواد حسینی افزود: سازمان آموزش و پرورش استثنایی ۱۵۲ هزار و ۴۰۹ نفر دانش آموز را در هفت گروه  با آسیب شنوایی، کم توانی ذهنی، چند معلولیتی،  معلولیت جسمی- حرکتی،  آسیب دیدگی بینایی، اختلال های رفتاری – هیجانی و طیف اوتیسم و دارای مشکلات ویژه یادگیری تحت پوشش تعلیم و تربیت قرار داده است .

🔹وی ادامه داد: از این تعداد ۸۰ هزار و ۵۵۶ نفر در مدارس خاص استثنایی و ۷۱ هزار و ۸۵۳ نفر  از آنان در مدارس تلفیقی و در کنار دانش آموزان عادی به تحصیل مشغول هستند.

🔹حسینی گفت: دانش آموزان استثنایی در یک هزار و ۶۰۰  مدرسه استثنایی و ۲۰ هزار مدرسه پذیرا  مشغول به تحصیل هستد و  ۸۰۵ مدرسه نیز به عنوان مدارس پشتیبان یاری دهنده مدارس پذیرا هستند.

🔹وی اظهار کرد: از این تعداد مدارس ۳۴ مدرسه شبانه روزی، ۴۸ مدرسه ویژه دانش آموزان طیف اوتیسم، ۲۳ مدرسه خاص دانش آموزان نابینا و ۲۶ مدرسه ویژه دانش آموزان معلول جسمی حرکتی و ۱۰۰ مدرسه نیز خاص دانش آموزان آسیب دیده شنوایی است.

🔹استاندار آذربایجان شرقی نیز در این مراسم گفت: امروز در تاریخ شهر تبریز و خطه آذربایجان روز مهمی است برای اینکه اتفاق مهمی در این روز در راستای خدمت به قشر معلولان جامعه رقم می خورد.

🔹محمدرضا پورمحمدی اظهار کرد: احداث این مجتمع علاوه بر اینکه کاری خیرخواهانه و خداپسندانه است خدمت به قشری از جامعه است که نیاز به توجه بیشتری دارند.

🔹وی با قدردانی از خانواده خیر بزرگوار برای احداث این مجتمع آموزشی و توانبخشی، گفت: شناسایی و معرفی این مکان برای ایجاد مجتمع از سوی آموزش و پرورش در مدت کمتر از یک هفته نیز نشان از همت مسوولان برای خدمت به این قشر دارد.

🔹”جعفر پاشایی”، مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، نیز در این مراسم با ابراز خرسندی از ساخت مدرسه ویژه دانش آموزان استثنایی گفت: این مدرسه از لحاظ امکانات و مسائل جنبی دیگر در کل کشور همتا ندارد و برای اولین بار مدرسه ای با این امکانات، در شهر قهرمان پرور تبریز کلنگ زنی می شود.

🔹وی ادامه داد: پوشش تحصیلی ۱۰۰ درصدی و فضای مناسب و بالا بردن کیفیت آموزشی متناسب برای دانش آموزان از ویژگی های این مدرسه می باشد.

🔹مدیر کل آموزش و پرورش استان تعداد کل دانش آموزان استثنایی استان را سه هزار و ۸۵۰ نفر خواند ‌و اذعان داشت: به لحاظ محدودیت منابع دولت، آن طور که شایسته است نتوانستیم به نیازهای این دانش آموزان رسیدگی کنیم.

پاشایی اظهار داشت: ۸۳۰ نفر از این دانش آموزان استثنایی استان، فاقد گوشی و تبلت هستند.  

🔹در ادامه این مراسم، مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در استان به نمایندگی از حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم، با بیان اینکه مفاهیم دینی در جامعه در جریان است، تصریح کرد: امروز ملت جمهوری اسلامی ایران، ملتی است که مفاهیم دینی را در جامعه پشت سر هم پیاده می کنند.

🔹وی شرایط جامعه را سخت خواند ‌و اذعان داشت: حضور مردم و خیرین در عرصه های مختلف پشتوانه مهمی برای دولت محسوب می شود که جای تقدیر و تشکر دارد.

🔹وی افزود: اگر حضور ملت فهیم و بزرگوار در عرصه های مختلف نبود، قطعا مشکلات حاکمیت مضاعف می شد.

🔹وی با تاکید بر اینکه سازمان ها و ادارات باید برای تسهیل امور مردم، بزرگترین قدم ها را بردارند، خاطرنشان کرد: پیاده کردن مفهوم انفاق در جامعه و حفظ سنت این حسنه، گویای این است که مردم و خیرین بخشی از مشکلات دولت را حل کرده اند.

🔹این گزارش می افزاید، مدرسه مذکور  دارای مجهزترین امکانات توانبخشی (کاردرمانی، فیزیوتراپی، گفتار درمانی و مشاوره) و تخصصی ترین سالن ورزشی ویژه دانش آموزان جسمی و حرکتی مجهز به استانداردهای ورزشی، می باشد.

🔹کاوه خداپرست مدیرعامل گره صنعتی آدوپن  پلاستیک پرشین ( وین تک) خیر تبریزی که هزینه ساخت بزرگترین مجموعه آموزشی و توانبخشی را با هزینه بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال متقبل شده است، نیز در این مراسم با بیان اینکه مسئولیت اجتماعی هر فرد تبریزی و آذری ایجاب می کند در صورت داشتن توان مالی و حتی علمی و فرهنگی برای شهر خود خدمات ارایه دهد، گفت: در این راستا، با توجه به اینکه معلولین جزئی از افراد جامعه هستند و با دقت در سطح جامعه می بینیم زیاد به این افراد توجه نمی شود.

🔹وی افزود: در کشور ما به لحاظ فرهنگی و سایر مسایل می بینیم که معلولان بیشتر در کنج خانه هستند و از دسترسی به حتی آموزش های معمولی نیز بی بهره هستند.

🔹این خیر تبریزی ضمن تشکر از استاندار و مدیرکل آموزش و پرورش استان و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خاطرنشان کرد: همکاری های این عزیزان، باعث شد تا در کم ترین زمان ممکن هماهنگی های لازم برای احداث این مجموعه صورت بگیرد.

🔹وی احداث مدرسه مذکور را وظیفه اجتماعی دانست و اذعان داشت: اگر خداوند به ما و خانواده ما سلامتی داده است، باید ذکات این سلامتی را به شهروندان نیز ادا کنیم.

🔹همچنین مقرر گردید به پیشنهاد استاندار آذربایجان شرقی نام این مجموعه بزرگ به نام پدر مرحومشان حاج جعفر خداپرست نام گذاری گردد