تداوم بارش‌های پراکنده برف و باران در آذربایجان‌شرقی تا شنبه آینده
تداوم بارش‌های پراکنده برف و باران در آذربایجان‌شرقی تا شنبه آینده

تداوم بارش‌های پراکنده برف و باران در آذربایجان‌شرقی تا شنبه آینده تایسیز نیوز – رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: با توجه به گذر امواج کم دامنه تراز میانی جو از روز دوشنبه تا اوایل هفته آینده، بارش‌های پراکنده برف و باران در استان ادامه می‌یابد. «محمد امیدفر»، روز یکشنبه در گفت و […]

تداوم بارش‌های پراکنده برف و باران در آذربایجان‌شرقی تا شنبه آینده

تایسیز نیوز – رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: با توجه به گذر امواج کم دامنه تراز میانی جو از روز دوشنبه تا اوایل هفته آینده، بارش‌های پراکنده برف و باران در استان ادامه می‌یابد.

«محمد امیدفر»، روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار با بیان اینکه هم اکنون در اکثر مناطق استان بارش برف و باران در جریان است، افزود: بارش ها در مناطق کوهستانی و مرتفع به صورت برف و در مناطق گرمسیر به صورت باران است.

وی اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه های پیش‌یابی هواشناسی، این سامانه بارشی از عصر امروز تضعیف می شود ولی از روز دوشنبه مجدد با گذر امواج کم دامنه تراز میانی جو، شاهد بارش های پراکنده برف و باران در استان خواهیم شد.

رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: از روز چهارشنبه از شدت ناپایداری جوی کاسته می شود ولی از روز پنجشنبه تا شنبه هفته آینده بارش ها تقویت خواهد شد.

امیدفر، با بیان اینکه تغییرات دمایی قابل ملاحظه ای در این مدت روی نخواهد داد، ادامه داد: از روز دوشنبه دمای هوای استان به صورت نسبی تا ۲ درجه سانتی گراد افزایش می یابد.

وی یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته در اکثر شهرهای استان بارش برف و باران گزارش شده و بیشترین بارش مربوط به شهر جدید سهند به میزان ۱۳.۷ میلی متر است.

امیدفر، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته جلفا با دمای مثبت ۱۵ و هریس با دمای منفی ۲ درجه سانتی گراد به ترتیب گرمترین و سردترین شهرهای استان بودند و دمای تبریز در گرمترین زمان به هشت و در سردترین زمان به ۲ درجه سانتی گراد بالای صفر رسید.

به گزارش تایسیز نیوز، بر اساس اعلام اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، هم اکنون تمامی راه های شریانی، اصلی، فرعی و روستایی استان باز بوده و تردد در مناطقه کوهستانی با زنجیرچرخ امکان پذیر است.

آذربایجان شرقی منطقه ای سردسیر و کوهستانی است و از لحاظ تقسیم بندی های اقلیمی جزو مناطق نیمه خشک به حساب می آید.

آب و هوای این استان به طور کلی سرد و خشک است ولی به علت تنوع توپوگرافیکی از اقلیم های متفاوتی برخوردار است.

این استان همواره تحت تأثیر باد های سرد شمالی و سیبری و بادهای مرطوب دریای سیاه و مدیترانه و اقیانوس اطلس همچنین بادهای محلی متاثر از کوهستان های سبلان در شرق، سهند در غرب و جنوب غربی، رشته کوه های قره داغ در شمال، رشته کوه های تخت سلیمان و اربط در جنوب، ارتفاعات بزقوش در جنوب شرق و قوشاداغ در شمال شرق استان قرار دارد.