ضرورت هماهنگی جامعه و خانواده برای درمان کامل معتاد بهبود یافته
ضرورت هماهنگی جامعه و خانواده برای درمان کامل معتاد بهبود یافته

رییس هیات مدیره مرکز ماده ۱۶ تبریز تاکید کرد: ضرورت هماهنگی جامعه و خانواده برای درمان کامل معتاد بهبود یافته تایسیز نیوز/ آذربایجان شرقی رییس هیات مدیره مرکز ماده ۱۶ تبریز بر ضرورت هماهنگی جامعه و خانواده برای درمان کامل معتاد بهبودیافته تاکید کرد. محمدعلی نصرتی عصر دیروز در حاشیه‌ی بازدید خبرنگاران از مرکز بازپروری […]

رییس هیات مدیره مرکز ماده ۱۶ تبریز تاکید کرد:

ضرورت هماهنگی جامعه و خانواده برای درمان کامل معتاد بهبود یافته

ضرورت هماهنگی جامعه و خانواده برای درمان کامل معتاد بهبود یافته

تایسیز نیوز/ آذربایجان شرقی رییس هیات مدیره مرکز ماده ۱۶ تبریز بر ضرورت هماهنگی جامعه و خانواده برای درمان کامل معتاد بهبودیافته تاکید کرد.

محمدعلی نصرتی عصر دیروز در حاشیه‌ی بازدید خبرنگاران از مرکز بازپروری ماده ۱۶ تبریز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این مرکز از سال ۱۳۹۴ باهمت بخش‌های مختلف استانی به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرده و از همان روز منشأ خدمات تاثیرگذاری در این زمینه شده است.

به گزارش تایسیز نیوز، وی ادامه داد: از اولین روز سال جاری تاکنون سه هزار و ۹۵۸ نفر برای ترک اعتیاد در این مرکز پذیرش شده که ۴۷ درصد این افراد بر اثر شکایت خانواده و ‌۵۳ درصد آن‌ها توسط پلیس به این مرکز معرفی شده است.

وی افزود: شیشه(۳۱ درصد)، مورفین(۳۳درصد) و شیشه+مورفین(۲۷) و حشیش یا گل(۹ درصد) گزارشی از نوع ماده مصرفی در بین معتادان موجود در مرکز ماده ۱۶ استان است. 

وی بیان کرد: ۳۸ درصد بیماران مبتلاء به مواد این مرکز شاغل، ۵۲ درصد بیکار و ۱۰ درصد محصل بوده و ۷۷ درصد زیر دیپلم و ۶ درصد فوق دیپلم و ۲ درصد این افراد در مقاطع تحصیلی بالاتری قرار دارند.

وی با اشاره به وضعیت تأهل معتادان این مرکز بازپروری، عنوان کرد: ۲۷ درصد از معتادان این مرکز متاهل بوده و ۶۳ درصد آن‌ها مجردند که ازدواج ۱۰ درصد از بیماران مرکز ماده ۱۶ استان به دلیل اعتیاد به طلاق منجر شده است.

نصرتی گفت: طی هشت ماهه منتهی به آبان دو هزار و ۶۷۰ تماس با رهجویان و یا خانواده‌ی معتادان گرفته شده و پیگیر ادامه پاکی این افراد شده‌ایم که خوشبختانه ۲۹ درصد این افراد اعلام پاکی کرده‌اند.

وی شرکت مرتب در جلسات، همراهی خانواده و شاغل بودن را از اساسی‌ترین علل ماندگاری پاکی معتادان اعلام کرده و گفت: راه درمان یک بیمار، طرد آن نیست چرا که در این صورت راهکاری برای ریشه‌کنی این معضل وجود نخواهد داشت.