مشارکت ۸۷ درصدی مردم اهر در غربالگری سلامت
مشارکت ۸۷ درصدی مردم اهر در غربالگری سلامت

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خبر داد مشارکت ۸۷ درصدی مردم اهر در غربالگری سلامت تایسیز نیوز – مدیر شبکه بهداشت و درمان اهر گفت: برای پیشگیری از هرگونه بیماری فشار خون، قند خون و قلبی و عروقی در پویش اخیر ۸۷ درصد از افراد بالای ۱۸ سال این شهرستان در غربالگری این نوع […]

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خبر داد

مشارکت ۸۷ درصدی مردم اهر در غربالگری سلامت

مشارکت ۸۷ درصدی مردم اهر در غربالگری سلامت

تایسیز نیوز – مدیر شبکه بهداشت و درمان اهر گفت: برای پیشگیری از هرگونه بیماری فشار خون، قند خون و قلبی و عروقی در پویش اخیر ۸۷ درصد از افراد بالای ۱۸ سال این شهرستان در غربالگری این نوع بیماری‌ها مشارکت کردند که در این راستا اهر از نظر کیفیت رتبه دوم استانی را کسب کرد. 

میثم گنجه در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه  اجرای طرح پزشک خانواده (نظام ارجاع) در سطح شهرستان اهر آغاز شده، گفت: در این طرح که اواخر اردیبهشت انجام خواهد شد همه مردم در بخش خصوصی و داخلی دارای پزشک خانواده می‌شوند و برای اجرای این طرح بالغ بر ۲۲۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است. 

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی مناسب پروژه‌ها و خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی اهر،  افزود: مرکز شماره چهار شهری و روستایی با ۲۰ درصد، مرکز شماره سه شهری و روستایی با ۲۰ درصد، خانه بهداشت روستای روسجان با ۳۵ درصد، خانه بهداشت روستای شاهوردی با ۳۵ درصد، خانه بهداشت چولقشلاقی با ۳۰ درصد، خانه بهداشت روستای خونیق با ۳۰ درصد، خانه بهداشت روستای آللی با ۳۵ درصد، خانه بهداشت روستای افیل به دلیل تغییر مکان پنج درصد و آموزشگاه بهورزی نیز با ۸۰ درصد پیشرفت در حال اجرا می باشند. 

گنجه با بیان اینکه کمبود اعتبارات مالی اساسی‌ترین مشکل بیمارستان باقرالعلوم شهرستان است، عنوان کرد: با وجود اینکه بیشتر مطالبات کارکنان و پزشکان این بیمارستان پرداخت شده است، متاسفانه تاکنون هیچ اعتباری به بخش بهداشت و درمان این شهرستان تعلق نیافته است. 

وی ضمن اشاره به مشکلات توزیع دارو در زمان بیماری کرونا، گفت: در زمان کرونا تنها ۱۲ لیتر سرم در بیمارستان باقرالعلوم شهرستان اهر بود که بلافاصله با هماهنگی و حمایت مسئولان ذیربط این مشکل حل گردید و از بحران رد شدیم. 

مدیر شبکه بهداشت و درمان اهر گفت: کادر کنونی این بیمارستان با همه توان برای حل مشکلات، کمبودها و ارتقای تجهیزات در حال تلاش هستند و در این راستا برای رسیدن به امر مطلوب نیازمند حمایت جدی مسئولان و معادن شهرستان می باشیم.

گنجه همچنین از عدم ارائه نامه‌ای از سوی هلال احمر شهرستان اهر در خصوص احداث درمانگاه در محل بیمارستان قدیم این شهرستان خبر داد. 

 وی گفت: در سال‌های اخیر اقدامات مهمی در توسعه این بیمارستان صورت گرفته است که از جمله می‌توان به افزایش تجهیزات اتاق عمل و اورژانس، استانداردسازی و افزایش ۱۴ تخت در بخش اورژانس، ارتقای تجهیزات پزشکی در بخش‌های مختلف، افزایش ۱۵ تخت در بخش اطفال، بهسازی پت هلیکوپتر برای امدادرسانی هوایی، اقدام برای اجرای سوئیت یا پانسیون پزشکان، بهسازی برخی اتاق‌های بیمارستان و غیره اشاره کرد. 

مشارکت ۸۷ درصدی مردم اهر در غربالگری سلامت

بدهی ۹۵۰ میلیارد ریالی بیمارستان باقرالعلوم اهر از سال ۹۸ تا ۱۴۰۳

رئیس بیمارستان باقرالعلوم شهرستان اهر نیز در گفت‌وگو با ایسنا گفت: بیمارستان ۱۸۹ تختخوابی اهر تنها بیمارستان بزرگ منطقه ارسباران است که به مراجعین این شهرستان و شهرستان های ارسباران خدمت رسانی می‌کند. 

سینا پیرزه افزود: بیمارستان باقرالعلوم اهر دارای ۶۲ پزشک متخصص فعال بوده که از این تعداد ۴۰ پزشک در درمانگاه کلینیک تخصصی بیمارستان و ۲۲ پزشک به صورت قراردادی و شیفتی در حال انجام وظیفه هستند.

وی از بدهی ۹۵۰ میلیارد ریالی بیمارستان باقرالعلوم اهر از سال ۹۸ تا ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: این میزان بدهی در قبال طرف قرارداد شرکت‌های دارویی، تجهیزات و نیروهای انسانی شاغل در این بیمارستان می‌باشد. 

پیرزه گفت: از کل بودجه اختصاص یافته به بیمارستان باقرالعلوم اهر تنها ۷۵ میلیارد ریال به این بیمارستان پرداخت گردید که توانستیم تجهیزات بیمارستانی را تا ۲۰۰ میلیارد ریال اصلاح کنیم و در حال حاضر نیز از بدهی ۹۵۰ میلیارد ریالی تنها ۷۵۰ میلیارد ریال بدهی باقی مانده که از این مقدار نیز ۴۵۰ میلیارد ریال آن مربوط به بدهی بیمه‌هاست که در صورت پرداخت، بدهی کلی این بیمارستان به ۳۰۰ میلیارد ریال خواهد رسید.

وی ضمن تاکید بر برخورد قانونی با پزشکان متخلف، گفت: سیستم نظارتی بیمارستان باقرالعلوم شهرستان اهر و همچنین تلفن شماره ۱۹۰ در جهت رسیدگی به شکایات مردمی و مراجعه کنندگان فعال شده است.