در زمینه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر عقب هستیم
در زمینه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر عقب هستیم

مدیرکل صمت آذربایجان شرقی: در زمینه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر عقب هستیم تایسیز نیوز- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با تاکید بر این که استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در بخش صنعت یک الزام است، اعلام کرد: متاسفانه بهره‌مندی از انرژی‌های تجدیدپذیر در استان کم است که در این زمینه نسبت به سایر استان‌ها […]

مدیرکل صمت آذربایجان شرقی:

در زمینه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر عقب هستیم

تایسیز نیوز- مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با تاکید بر این که استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در بخش صنعت یک الزام است، اعلام کرد: متاسفانه بهره‌مندی از انرژی‌های تجدیدپذیر در استان کم است که در این زمینه نسبت به سایر استان‌ها عقب مانده‌ایم و فاصله زیادی با شرایط ایده‌آل داریم.

به گزارش تایسیز نیوز به نقل از روابط عمومی صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی، محمد جعفر عظمائی روز یکشنبه در آیین افتتاح نیروگاه خورشیدی در شهرک صنعتی شهید سلیمانی اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به محدودیت شدید منابع و سوخت‌های فسیلی بیش از گذشته استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر احساس می‌شود که افتتاح این پروژه اقدام خوبی است و امیدواریم گام‌های بلندی در استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر برای تامین نیاز واحدهای تولیدی برداشته شود.

وی افزود: انتظار می‌رود دولت با استفاده از برخی مشوق‌ها از محل منابع صندوق ملی و برخی از بانک‌ها زمینه ایجاد انگیزه و اشتیاق بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در این زمینه را فراهم کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر با همتی که دولت سیزدهم دارد امیدواریم با کمک بخش خصوصی و مجریان امر و سیاستگذاری‌هایی که در این زمینه می‌شود تا حدودی مشکلات در این حوزه مرتفع شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی اذعان کرد: اداره‌کل صمت استان به عنوان متولی واحدهای صنعتی در این زمینه پای کار است و امیدواریم سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز برای رشد و شکوفایی استان کمک کنند تا بخش عمده‌ای از نیاز انرژی استان از انرژی‌های تجدیدپذیر تامین شود چرا که این ظرفیت در استان وجود دارد.

وی آذربایجان شرقی را قطب سرمایه‌گذاری کشور عنوان کرد و گفت: در حال حاضر آذربایجان شرقی با بیش از ۲ هزار و ۸۹۰ طرح سرمایه‌گذاری، رتبه نخست کشور را در اختیار دارد.

وی با بیان این که آذربایجان‌شرقی به عنوان یک استان صنعتی با وجود بیش از چهار هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی رتبه چهارم کشور را دارد، افزود: با توجه به افزایش میزان سرمایه‌گذاری در استان، تامین زیرساخت‌ها و پاسخگویی به نیاز حجم عظیمی از سرمایه‌گذاری در استان یکی از نگرانی‌های موجود برای ادامه فعالیت واحدهای تولیدی است.