روند ایجاد و توسعه بخش تولید امیدوارکننده است
روند ایجاد و توسعه بخش تولید امیدوارکننده است

به گزارش تایسیز اذربایجان به نقل از ایرنا، مجید خدابخش روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران، گزارشی از دستاوردهای دولت تدبیر و امید ارایه و اضافه کرد: میزان سرمایه‌گذاری برای ایجاد و توسعه واحدهای تولیدی استان در یک سال گذشته ۱۳ هزار میلیارد ریال بوده است و در این مدت ۲۷۰ مجوز ایجاد واحد جدید […]

به گزارش تایسیز اذربایجان به نقل از ایرنا، مجید خدابخش روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران، گزارشی از دستاوردهای دولت تدبیر و امید ارایه و اضافه کرد: میزان سرمایه‌گذاری برای ایجاد و توسعه واحدهای تولیدی استان در یک سال گذشته ۱۳ هزار میلیارد ریال بوده است و در این مدت ۲۷۰ مجوز ایجاد واحد جدید و ۲۳۰ مجوز توسعه صادرات نیز شده است.

وی افزود: بعد از نوسانات ارزی اخیر که موجب مشکلاتی برای واحدهای تولیدی و صنعتی شد، بازدیدها و جلسات مکرری در محل واحدهای تولیدی داشتیم و با حضور مدیران اجرایی تلاش کردیم این مشکلات را حل کنیم.

خدابخش با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاران جدید به نوع رفتاری که با واحدهای تولیدی موجود می ‌شود، بستگی دارد و بر این اساس وظیفه داریم ۲۴ ساعته در کنار این واحدها باشیم، گفت: با هماهنگی‌هایی که با گمرک انجام شده است واحدهای صنعتی و تولیدی استان مشکلی در واردات مواد اولیه و ماشین‌آلات ندارند.

وی یکی از اتفاقات مهم در حوزه تولید و صنعت استان را اجرای طرح تولید گازوئیل یورو۵ در پالایشگاه تبریز اعلام کرد که گام بزرگی در جهت کاهش آلودگی هواست و قابلیت صادراتی هم دارد.
خدابخش اضافه کرد: این طرح با سرمایه‌گذاری ۴۲ میلیون یورویی و ظرفیت تولید سه میلیون لیتر در روزهای آینده به بهره‌ برداری می ‌رسد.

وی از گشایش خط اعتباری به میزان ۴۰۰ میلیون یورو برای پروژه ذوب مس در مجتمع سونگون ورزقان خبر داد و گفت: اجرای این طرح یکی از آرزوهای ما بود که با بهره ‌برداری از آن کنسانتره مس به صورت ۱۰۰ درصد در مجتمع سونگون ذوب و کاتد مس برای صنایع پایین‌ دستی استفاده خواهد شد.

خدابخش میزان تسهیلات ارائه شده به واحدهای تولیدی استان طی یک سال اخیر را حدود ۱۲ هزار میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: پرداخت این تسهیلات در راستای حفظ اشتغال و حمایت از کالای داخلی تدبیر درستی بود.

وی به اقدامات دولت تدبیر و امید در حوزه گردشگری آذربایجان شرقی اشاره کرد و با بیان اینکه زیرساخت‌های ارتباطی یکی از الزامات توسعه گردشگری است، گفت: در این راستا چندین پروژه مهم راه ‌سازی و همچنین احداث هتل در حال اجرا است.

خدابخش افزود: هم‌ اکنون تعداد هفت هتل در شهر تبریز در دست ساخت است که بخش قابل توجهی از کمبودها در این حوزه را برطرف خواهد کرد.

وی یادآور شد: در کنار این اقدامات سخت‌افزاری، بخش اصلی توسعه صنعت گردشگری که جذب گردشگر است توسط تورگردان‌ها و آژانس‌های مسافرتی انجام می شود که در این راستا مشوق‌هایی از سوی دولت در نظر گرفته شده است.

وی اظهار داشت: اتفاق مهمی که در جریان رویداد تبریز ۲۰۱۸ قرار بود بیفتد معرفی قابلیت‌های تاریخی و فرهنگی تبریز در سطح دنیا بود که به مناسبت‌های مختلف این هدف مهم را پیگیری کردیم که برگزاری همایش‌های مختلف ملی و بین‌المللی از جمله این اقدامات است.

خدابخش آغاز اجرای ۲۹ طرح بوم ‌گردی روستایی با مشارکت بخش خصوصی را از دیگر اقدامات حوزه گردشگری استان بیان کرد و گفت: اجرای این طرح‌ها حوزه صنایع دستی و اشتغال در این حوزه را متحول خواهد کرد.

استاندار آذربایجان شرقی به اقدامات دولت در حوزه بهداشت و درمان نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر سه هزار و ۴۰۰ تخت بیمارستانی در استان داریم که باید افزایش یابد.
خدابخش افزود: هم‌اکنون یک بیمارستان هزار تخت‌خوابی با مشارکت بخش خصوصی، بیمارستان ۵۵۰ تخت‌خوابی کودکان توسط آقای مردانی آذر و بیمارستان ۲۵۰ تخت‌خوابی سرطانی توسط آقای نوبری در تبریز در حال احداث است که اینها علاوه بر بیمارستان‌های دولتی است که احداث می‌شود.

به گفته وی طی یک سال اخیر به میزان چهار هزار و میلیارد ریال امکانات از جمله ۱۱۰ دستگاه آمبولانس در بین شهرستان‌های استان توزیع شده و ۵۴ پزشک متخصص به مناطق محروم اعزام شده‌اند.