شعار روز جهانی خوراک(WFD) در سال ۲۰۱۸؛ صفر نفر گرسنه تا سال ۲۰۳۰
شعار روز جهانی خوراک(WFD) در سال ۲۰۱۸؛ صفر نفر گرسنه تا سال ۲۰۳۰

به گزارش تایسیز اذربایجان به نقل از ایرنا، علیرضا کیهان‌پور کارشناس حوزه کشاورزی در یادداشتی که برای ایلنا ارسال کرده به ارزیابی شعار روز جهانی خوراک پرداخته است. این یادداشت به شرح زیر است: در شانزدهم اکتبر سال جاری میلادی برابر با ۲۴ مهر ۹۷ سازمان فائو آخرین ارزیابی در مورد توسعه آینده خوراک، تغذیه(غذا) و […]

به گزارش تایسیز اذربایجان به نقل از ایرنا، علیرضا کیهان‌پور کارشناس حوزه کشاورزی در یادداشتی که برای ایلنا ارسال کرده به ارزیابی شعار روز جهانی خوراک پرداخته است.

این یادداشت به شرح زیر است:

در شانزدهم اکتبر سال جاری میلادی برابر با ۲۴ مهر ۹۷ سازمان فائو آخرین ارزیابی در مورد توسعه آینده خوراک، تغذیه(غذا) و کشاورزی دنیا شامل غلات، دامپروری، جنگل ها و شیلات ارائه می کند و بر این نکته تاکید دارد که چگونه در آینده انسان‌ها غذای خود را در جهان تامین می‌کند که البته ایجاد صنایع غذایی بیشتر بر اساس پیش‌بینی فائو برای سال های ۲۰۳۰_۲۰۱۵ میلادی مورد کنکاش قرار می گیرد.

بر اساس پیش‌بینی های فائو از سال ۲۰۱۵ جمعیت جهانی از ۷/۲ میلیارد نفر به ۸/۳ میلیارد نفر در سال ۲۰۳۰ بالغ خواهد شد. این پیش‌بینی به این دلیل است که در حال حاضر سالانه ۷۹ میلیون نفر به جمعیت جهان اضافه می‌شود.

“صفر نفر گرسنه تا سال ۲۰۳۰” شعار روز جهانی خوراک(WFD) که از سوی سازمان فائو که مقرش در رم ایتالیا است اعلام شده است و در مقدمه‌ای چنین مورد اهمیت قرار گرفته است:

سیاست‌های بکارگیری در سطح جهان و عرصه بین المللی که منتج به دستیابی شعار هیچ گرسنه‌ای نباشد و به عبارتی دنیای عاری از گرسنه خواهد شد. کشورهای مورد تحقیق یعنی کشورهای ثروتمند باید شرایطی را در رابطه با همکاری‌های علمی/ منطقه ای/ سرزمینی و فعالیت‌های اجرایی فی ما بین به منظور دستیابی به شعار صفر نفر گرسنه تا سال ۲۰۳۰ فراهم نمایند که با تولید مواد غذایی جدید و برنامه ریزی غذایی مناسب در جهان، شعار دنیای بدون گرسنه تحقق یابد.

نگارنده بر این اعتقاد است با اتکا بر سیاست های اجرایی سازمان فائو و حمایت این سازمان از کشاورزی و زیر بخش های آن در کشورهای عضو، متوسط مصرف خوراک انسانی از ۳۰۰۰ کالری در زمان کنونی به بیش از ۳هزار کالری خواهد رسید که البته به ویژه در غلات تولید ۲/۳ میلیلرد تن کنونی باید در سال ۲۰۳۰ به ۳/۳ میلیارد تن برسد.