نتایج نظرسنجی ایسپا:  عدم استقبال تهرانی‌ها از انتخابات مجلس/ اعتراضات مردمی تمام نشده است
نتایج نظرسنجی ایسپا:  عدم استقبال تهرانی‌ها از انتخابات مجلس/ اعتراضات مردمی تمام نشده است

نتایج نظرسنجی ایسپا: عدم استقبال تهرانی‌ها از انتخابات مجلس/ اعتراضات مردمی تمام نشده است 🔹اولین نتایج نظرسنجی مرڪز افڪارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، از شهروندان تهرانی درباره اعتراضات آبان‌ماه و انتخابات پیش رو منتشر شد. 🔹درباب احتمال میزان مشارڪت در زمان انجام نظرسنجی تمایل مردم تهران برای شرڪت در انتخابات ۲۱ درصد و برای مردم استان […]

نتایج نظرسنجی ایسپا:
عدم استقبال تهرانی‌ها از انتخابات مجلس/ اعتراضات مردمی تمام نشده است

🔹اولین نتایج نظرسنجی مرڪز افڪارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، از شهروندان تهرانی درباره اعتراضات آبان‌ماه و انتخابات پیش رو منتشر شد.

🔹درباب احتمال میزان مشارڪت در زمان انجام نظرسنجی تمایل مردم تهران برای شرڪت در انتخابات ۲۱ درصد و برای مردم استان تهران ۲۷ درصد می باشد.

🔹همچنین۴۴٫۲ درصد مردم استان تهران گفته اند به هیچ وجه در انتخابات مجلس شرڪت نمی ڪنند ڪه این نسبت برای مردم شهر تهران ۴۹٫۴ درصد و برای مردم شهرستان‌های تهران ۳۴٫۱ درصد است، در خصوص دلایل عدم مشارڪت، ۴۴٫۶ درصد از ڪل ڪسانی ڪه گفته اند به هیچ وجه در انتخابات مجلس شرڪت نمی ڪنند یا احتمال ڪمی دارد ڪه شرڪت ڪنند، دلیل عدم مشارڪتشان این است ڪه معتقدند شرڪت ڪنند یا شرڪت نڪنند آنهایی ڪه میخواهند به مجلس می روند .

🔹۴۲٫۹ درصد آنها گفته اند با انتخاب هرڪس وضع به همین صورت می ماند. ۴۱٫۷ درصد نیز به این دلیل اشاره ڪرده اند ڪه در اعتراض به شرایط بد اقتصادی شڪرت نمی ڪنند. البته ۴۲٫۹درصد افراد در استان تهران گفته اند اگرتا ایام انتخابات وضع اقتصادی ڪشور بهتر شود در انتخابات مجلس شرڪت میڪنند.

🔹پیش از نیمی از پاسخگویان (۵۵٫۱ درصد) گفته اند به سلامت انتخابات پیش رو اعتماد ندارند. در مقابل نیز ۴۰٫۶ درصد به سلامت انتخابات اعتماد داشته اند. میزان اعتماد به سلامت انتخابات در شهر تهران ۳۶٫۵ درصد و در شهرستان های تهران ۳۶٫۵ درصد و در شهرستان های تهران ۴۸٫۵ درصد می باشد. ۴۱/۳ درصد پاسخگویان گفته اند وقتی انتخابات قبلی را نگاه می ڪنند به نظرشان شرڪت مردم در انتخابات باعث شده وضع بدترشود و تنها ۹٫۴ درصد گفته اند باعث بهبود اوضاع شده است و ۴۳٫۲ درصد نیز معقتدند اثری نداشته است.

🔹۳۷/۶ درصد از پاسخگویان علت اصلی نارضایتی خود از وضعیت ڪشور را افزایش قیمت (گرانی)، ۱۶٫۵ درصد اقتصاد ڪشور، ۶٫۵ درصد بی تدبیری مسئولان، ۶٫۱ درصد اشتغال، ۳٫۲ درصد معیشت، ۲٫۹ درصد عدم شفافیت مسئولین و دروغگو بودن مسئولین، ۲درصد فساد اقتصادی-اختلاس،۱٫۷ درصد اهمیت ندادن به مردم، ۱٫۳ درصد عدم آزادی و دموڪراسی و ۱٫۲ درصد درآمد ڪم دانسته اند.

🔹در خصوص میزان امیدواری مردم به بهبود وضعیت ڪشور در سال آینده ۵۱٫۸ درصد از پاسخگویان استان تهران بیان ڪرده اند سال آینده وضع ڪشور بدتر خواد شد. این میزان در شهر تهران ۵۳٫۵ درصد و در شهرستان های تهران ۴۸٫۴ درصد است. تنها ۱۶ درصد از پاسخگویان استان تهران گفته اند سال اینده وضع ڪشور بهتر خواهد شد. این نسبت در شهر تهران ۱۴٫۸ درصد و در شهرستان های تهران ۱۸٫۲ درصد است.

🔹تنها ۴۰ درصد شهروندان تهرانی صداوسیما را به عنوان اولویت ڪسب اخبار و پیگیری موضوعات روز معرفی ڪردند. ۶۰ درصد دیگر، یعنی بیش از نصف حاضران در این نظرسنجی، گفته‌اند شبڪه‌های اجتماعی، ماهواره، مطبوعات، دوستان و آشنایان اولویت‌های ڪسب اخبار آنها را تشڪیل می‌دهند. همچنین بیش از ۹۰ درصد مردم به سایر شیوه‌های خبرگیری به جز صداوسیما دسترسی دارند.

🔹۷۵ درصد، مردم را در اعتراضات آبان‌ماه محق دانستند، اما در مجموع این اعتراضات را بی‌نتیجه‌ قلمداد می‌ڪنند. ۵۰ درصد معتقدند این اعتراضات نفعی برای ڪشور ندارد و ۴۲ درصد نیز مخالف این برداشت هستند. ۶۶ درصد نتیجه آن را اغتشاش و ناامنی می‌دانند، ولی ۲۵ درصد با این برداشت مخالف‌اند. در حالی ڪه فقط ۴۱ درصد معتقدند این اعتراضات مسئولان را مجبور به اصلاح سیاست‌ها می‌ڪند، ۴۹ درصد نظر مقابل این گزاره را دارند.