مخالف سوال از رئیس‌جمهور بودم
مخالف سوال از رئیس‌جمهور بودم

به گزارش تایسیز اذربایجان ، معصومه آقاپور علیشاهی با اشاره به حضور رئیس‌جمهور در صحن علنی مجلس و پاسخ به سوال نمایندگان مجلس، اظهار کرد: در شرایط فعلی که کشور درگیر جنگ اقتصادی است و دشمن از لحظه به لحظه‌ی کارهایی که ما در داخل در حال انجام هستیم، سوءاستفاده می‌کند و در دورانی که […]

به گزارش تایسیز اذربایجان ، معصومه آقاپور علیشاهی با اشاره به حضور رئیس‌جمهور در صحن علنی مجلس و پاسخ به سوال نمایندگان مجلس، اظهار کرد: در شرایط فعلی که کشور درگیر جنگ اقتصادی است و دشمن از لحظه به لحظه‌ی کارهایی که ما در داخل در حال انجام هستیم، سوءاستفاده می‌کند و در دورانی که لحظه به لحظه شرایط اقتصادی سخت‌تر و دشوارتر می‌شود آیا به صلاح است که به جان هم بیافتیم؟

وی افزود: آیا به‌جای جلسه پرسش و پاسخ صبح دیروز، بهتر نبود که جلسه‌ای بصورت غیرعلنی برگزار می‌شد تا نمایندگان مجلس با ارائه‌ی پتانسیل و توانایی‌هایشان در کنار دولت و شخص رئیس‌جمهور چگونگی طی مسیر یک ماه یا دو ماه آینده و … را بررسی و تدوین می‌کردند؟ و هر کدام موجودی قابل عرضه در داشبوردشان را رونمایی می‌کردند تا اینکه ماشین اقتصاد کشور به‌خوبی حرکت کند؟

آقاپور اضافه کرد: می‌توانستیم به‌جای جلسه پرسخ و پاسخ این‌چنینی، چیدمانی برای اقتصاد کشور تعیین کرده که همگی بر روی آن توافق داشته باشیم و مشکلات را یکی پس از دیگری حل کنیم؛ آیا این کار درست بود یا اینکه بنشینیم و یکدیگر را تخریب کنیم؟!

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی با طرح این سوال که راهکار نمایندگان منتقد و سوال‌کنندگان از رئیس‌جمهور در خصوص انتقادات و سوال‌هایی که پرسیدند و قانع نشدند چیست؟ گفت: منِ نماینده وقتی راهکاری ندارم چرا باید پی‌درپی انتقاد و به‌قول معروف سین جیم کنم و از همین پتانسیل موجودی که دولت با آن در حال فعالیت و اداره کشور است، غافل شوم!

آقاپور، با بیان اینکه سران سه قوا برای بهبود شرایط اقتصادی باید با توجه به تمام پتانسیل‌های موجود نقشه‌ای را تهیه کنند، تصریح کرد: پس از تدوین این نقشه راه، وظایف هر قوه مشخص خواهد شد تا همگی دست به دست هم داده تا به هدف نهایی‌مان که همان رشد اقتصادی و جلوگیری از تورم است، برسیم.

دشمن بدون اینکه یک سِنت هزینه کند، خاکریزهای اقتصادی موجود را فتح می‌کند

وی افزود: ما در شرایط فعلی علاوه بر اینکه فرصت‌سوزی کرده، تهدیدها را نیز به بحران تبدیل می‌کنیم و با اختلافاتی سیاسی موجود در سطح کشور و به تبع آن تشویش و اضطرابی که در دل مردم ایجاد می‌شود و همچنین اعمال پوپولیستی و تخریب یکدیگر، فرصت‌ها را از دست داده و نه‌تنها خاکریزی برای ایستادن و مقاومت در جنگ اقتصادی موجود نمی‌سازیم بلکه دشمن بدون اینکه یک سِنت هزینه کند، خاکریزهای اقتصادی موجودمان را فتح می‌کند!

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه دموکراسی به‌معنای این است که هرکسی بتواند نظرات و عقایدش را بیان کند، تصریح کرد: آیا نمایندگان سوال‌کننده ندیدند که درست پس از جلسه سوال از رئیس‌جمهور چه اتفاقی در بازار و بورس افتاد؟ و ۳۵۰۰ واحد شاخص بورس منفی شد.

آقاپور گفت: بنده با کل قضیه سوال از رئیس‌جمهور مخالف بوده و هستم و آقای روحانی نیز جلسه را به بهترین شکل مدیریت کرد تا اتفاقی نیافتد، اختلافی پیش نیاید و فضای سالم در صحن علنی مجلس حفظ شود تا خدا نکرده وجهه و پالس منفی به بیرون و جامعه ندهیم.

منتخب مردم تا استعفا ندهد عزل نخواد شد

وی ادامه داد: منتخب مردم تا استعفا ندهد عزل نخواد شد و این انتصابات است که به‌دنبالش عزلی وجود دارد و به تبع آن وقتی از استیضاح رئیس‌جمهور سخن به‌میان میاید بدین معناست که نمایندگان فقط یک قسمت از پازل ۱۰قسمتی هستند چراکه در بحث عدم کفایت رئیس‌جمهور نیز سران کشور از جمله رهبری، شورای امینت ملی و … بایستی نظر دهند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، بیان کرد: وقتی وزیری استیضاح می‌شود دلیلش آن است که وی منتصب است و نمایندگان نیز به او رای داده‌اند و منتخب مستقیم مردم نیست.

وی افزود: بنده بارها اعلام کرده‌ام که همواره نواقصی در مدیریت وجود دارد و ۲۰ الی ۳۰ درصد مشکلات مردم ناشی از سوءمدیریت است که بخشی از این سوءمدیریت بنا به شرایط موجود در کشور و بخشی دیگر به‌دلیل قوانین موجود می‌باشد.

عده‌ای هنوز باور ندارند در شرابط جنگ اقتصادی قرار گرفته‌ایم

آقاپور، با اشاره به اینکه عده‌ای هنوز باور ندارند در شرابط جنگ اقتصادی قرار گرفته‌ایم، گفت: هم‌اکنون وقت این کارها نیست، اگر کشور در شرایط عادی و مطلوب اقتصادی بود و هیچگونه بحرانی وجود نداشت نمایندگان حق داشتند به‌دلیل سوءمدیریت سوال کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کسانی که در شرایط فعلی دنبال ایرادگیری و نقد دولت بوده و یا باعث ایجاد شکاف، اضطراب و ناامنی اقتصادی در جامعه هستند به‌نوعی چاشنیِ باروت بحران اقتصادی در کشور محسوب می‌شوند و باعث ایجاد سرگیجه اقتصادی در مسوولان اجرایی، مدیران، بخش خصوصی و بخصوص مردم می‌شوند و تعادل جامعه از بین می‌رود.