مقبره‌الشعرا مرجع گردشگری تبریز می‌شود
مقبره‌الشعرا مرجع گردشگری تبریز می‌شود

شهردار تبریز خبر داد مقبره‌الشعرا مرجع گردشگری تبریز می‌شود شهردار تبریز گفت: با ساماندهی مجموعه فرهنگی و تاریخی مقبره‌الشعرا، شاهد حضور گردشگران داخلی و خارجی و علاقمندان به شعر و ادبیات در تبریز خواهیم بود. به گزارش تایسیز نیوز، یعقوب هوشیار در بازدید از آخرین وضعیت پروژه ساماندهی صفه جنوبی مقبره‌الشعرا اظهار کرد: پروژه مقبره‌الشعرا […]

شهردار تبریز خبر داد

مقبره‌الشعرا مرجع گردشگری تبریز می‌شود

مقبره‌الشعرا مرجع گردشگری تبریز می‌شود

شهردار تبریز گفت: با ساماندهی مجموعه فرهنگی و تاریخی مقبره‌الشعرا، شاهد حضور گردشگران داخلی و خارجی و علاقمندان به شعر و ادبیات در تبریز خواهیم بود.

به گزارش تایسیز نیوز، یعقوب هوشیار در بازدید از آخرین وضعیت پروژه ساماندهی صفه جنوبی مقبره‌الشعرا اظهار کرد: پروژه مقبره‌الشعرا یکی از شاخص‌ترین پروژه‌های فرهنگی شهرداری تبریز در سال جاری است که علاوه بر خود مجموعه محیط پیرامون آن نیز مورد بازسازی و همگون‌سازی با بنای اصلی قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به تکمیل صفه شمالی این بنای فرهنگی در شهریور سال گذشته افزود: صفه جنوبی مقبره‌الشعرا با ۲۵۰۰ مترمربع مساحت در دست اجرا است.

هوشیار با اشاره به بهره‌برداری از صفه جنوبی مقبره‌الشعرا همزمان با عید سعید غدیر خم افزود: همزمان با صفه جنوبی مقبره‌الشعرا، پارک مقبره‌الشعرا نیز در ضلع جنوبی با ۵ هزار مترمربع وسعت به بهره‌برداری می‌رسد.

وی اضافه کرد: کفسازی، مبلمان و نصب آبنمای موزیکال این پارک با معماری سنتی و مدرن نیز در دستور کار شهرداری تبریز قرار گرفته است.

شهردار تبریز همچنین خاطرنشان کرد: همگون‌سازی معابر پیرامون مجموعه مقبره‌الشعرا در ۱۲ هزار مترمربع و با اعتبار ۲۱ میلیارد تومان، پروژه دیگری است که همزمان با صفه جنوبی در دست اجرا قرار دارد.

به گفته یعقوب هوشیار، با اتمام ساماندهی مجموعه مقبره‌الشعرا، این بنای تاریخی و فرهنگی در فصل گردشگری تبریز میزبان میهمانان داخلی و خارجی خواهد بود.

مجموعه مقبره‌الشعرا با قدمت حدود ۸۰۰ سال که در محله قدیمی «سرخاب» تبریز و در ضلع شرقی خیابان ثقه الاسلام و شمال محله قدیمی «ششگلان» واقع شده بر اساس منابع تاریخی، پیکر حدود ۴۱۰ شاعر و ادیب ایرانی ادوار مختلف تاریخی کشور را در خود جای داده و از مکان های ارزشمند و مهم گردشگری کهن شهر تبریز به شمار می رود.

مقبره الشعرا، آرامگاه شاعرانی مانند استاد سید محمدحسین بهجت تبریزی معروف به شهریار، اسدی طوسی، قطران تبریزی، مجیرالدین بیلقانی و خاقانی شیروانی است.