هشدار آژانس بین المللی انرژی به آمریکا درباره ایران
هشدار آژانس بین المللی انرژی به آمریکا درباره ایران

به گزارش تایسیز اذربایجان به نقل از ایرنا، رویترز به نقل از آژانس بین المللی انرژی گزارش داد: بازار نفت هرچند که وارد یک دوره کوتاه آرامش شده، اما احتمال دارد که اواخر امسال، بازار را تحت تاثیر خود قرار دهد. آژانس بین المللی انرژی که وظیفه نظارت بر سیاست های انرژی کشورهای صنعتی را برعهده […]

به گزارش تایسیز اذربایجان به نقل از ایرنا، رویترز به نقل از آژانس بین المللی انرژی گزارش داد: بازار نفت هرچند که وارد یک دوره کوتاه آرامش شده، اما احتمال دارد که اواخر امسال، بازار را تحت تاثیر خود قرار دهد.

آژانس بین المللی انرژی که وظیفه نظارت بر سیاست های انرژی کشورهای صنعتی را برعهده دارد، در گزارش جدید خود آورده است؛ آرام شدن بازار نفت در هفته های گذشته که با کاهش موقتی تنش ها در بخش عرضه همزمان بود، قیمت ها را پایین آورد، اما احتمال داده می شود که کند شدن رشد تقاضا پایدار نخواهد بود.

اعتراف آمریکا به ناتوانی در توقف کامل صدور نفت ایران

شبکه بلومبرگ نیز گزارش داد: کاخ سفید تلاش می کند تا خرید نفت ایران کاهش یابد و منابع خبری نیز در این زمینه اعلام کردند، واشنگتن درصدد است تا کشورها را قانع سازد به میزان یک میلیون بشکه در روز، خرید نفت از ایران را کاهش دهند، این در حالی است که دولت آمریکا پیش تر اعلام کرده بود، قصد دارد صادرات نفت ایران را به صفر برساند.
بر اساس این برآورد، پیش بینی شده که صادرات نفت ایران پس از اجرای تحریم های نفتی اوایل ماه نوامبر، بین ۷۰۰ هزار تا یک میلیون بشکه در روز کاهش یابد که کمتر از هدف گذاری اولیه آمریکا مبنی بر توقف کامل صادرات نفت ایران است.

کاهش برآورها از رشد تولید نفت آمریکا

به گزارش شبکه بلومبرگ، اداره اطلاعات انرژی آمریکا پیش‌بینی کرد که میانگین تولید نفت داخلی این کشور در سال آینده میلادی به ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه در روز برسد که کمتر از برآورد پیشین این نهاد است.

با این همه، این نهاد پیش‌بینی کرد که تولید نفت آمریکا در پایان سال ۲۰۱۹ میلادی از ۱۲ میلیون بشکه در روز فراتر برود.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد: یکی از دلایل احتمالی برای رشد کمتر از انتظار تولید نفت این کشور، محدودیت ظرفیت خطوط لوله در حوزه نفت‌خیز پرمیان این کشور است.

 کانادا می تواند واردات نفت از عربستان را جایگزین سازد

به گزارش خبرگزاری کانادا، یک اقتصاددان انرژی اعلام کرد: چنانچه وخامت روابط کانادا و عربستان به نقطه‌ای برسد که تجارت نفتی دو کشور متوقف شود، کانادا به راحتی می‌تواند جایگزینی برای نفت سعودی‌ها پیدا کند.

به گفته «جودیت دوارکین» اقتصاددان ارشد موسسه «آر اس انرژی» پالایشگران شرق کانادا، اکنون روزانه ۷۵ هزار تا ۸۰ هزار بشکه نفت از عربستان وارد می‌کنند.

دوارکین اعلام کرد: کانادا روزانه سه میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت تولید می کند و واردات نفت این کشور از آمریکا، واردات نفت از عربستان به راحتی قابل توقف است.

برپایه بیانیه دولت کانادا مبنی بر نگرانی از دستگیری فعالان حقوق بشر در عربستان، دولت سعودی تجارت با کانادا را متوقف کرده و ده‌ها هزار نفر دانشجوی عربستانی را از دانشگاه‌های کانادا فراخوانده است.

حذف نفت از فهرست کالاهای درگیر در جنگ تجاری چین با آمریکا

رویترز به نقل از منابع نفتی گزارش داد: رایزنی گسترده گروه سینوپک چین، موجب شد تا دولت این کشور نفت خام را از فهرست کالاهایی که در جریان جنگ تجاری با آمریکا مشمول تعرفه وارداتی می شوند، حذف کرده که نشان دهنده اهمیت رو به افزایش نفت آمریکا برای چین است.

واردات ۳۰۰ هزار بشکه در روز سینوپک از آمریکا ارزش تقریبی واردات نفت چین از ایالات متحده را به هشت میلیارد دلار می رساند.

این اقدام دولت چین به سینوپک اجازه می دهد تا محموله های بارگیری شده از آمریکا در ماه های ژوئن و ژوئیه را وارد چین نماید و برای ماه های آینده نیز به شرکت های آمریکایی سفارش بدهد.