حمایت مدیر بارسلونا از پخش اذان در مساجد اسپانیا با صدای مهدی یراحی (+عکس)
حمایت مدیر بارسلونا از پخش اذان در مساجد اسپانیا با صدای مهدی یراحی (+عکس)

حمایت مدیر بارسلونا از پخش اذان در مساجد اسپانیا با صدای مهدی یراحی (+عکس) مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا به شیوه‌ای خاص از پخش اذان در مساجد اسپانیا استقبال کرد. به گزارش خبرگزاری تسنیم، اریک آبیدال، مدیر باشگاه بارسلونا با انتشار یک استوری و سپس پستی در صفحه اینستاگرام خود به موضوع پخش اذان در اسپانیا […]

مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا به شیوه‌ای خاص از پخش اذان در مساجد اسپانیا استقبال کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اریک آبیدال، مدیر باشگاه بارسلونا با انتشار یک استوری و سپس پستی در صفحه اینستاگرام خود به موضوع پخش اذان در اسپانیا واکنش نشان داده است.

در حالی که جهان درگیر ویروس کروناست، اسپانیا بعد از آمریکا با ۱۴۶ هزار و ۶۹۰ نفر در رتبه دوم مبتلایان به کرونا قرار دارد. در ۵ قرن اخیر پخش اذان در این کشور ممنوع شده بود اما حالا برخی از مسلمانان این کشور در شرایط قرنطینه به هنگام اذان در پشت بام‌ خانه خود اذان می‌گویند. این روند ادامه یافت و در نهایت برای نخستین بار بعد از ۵۰۰ سال صدای اذان از گلدسته‌های مسجد «الباضین» در گرانادا اسپانیا پخش شد.

اریک آبیدال بازیکن مسلمان و سابق بارسلونا در واکنش به پخش اذان در این کشور پس از چند قرن، صدای یکی از هنرمندان ایرانی را در صفحه رسمی خود در اینستاگرام به اشتراک گذاشته است و نوشت:۵۰۰ سال است که صدای اذان در اسپانیا ممنوع شده. اما دیشب دوباره این صدای زیبا بازگشت. اذان زیباست و حس فوق العاده‌ای را دارد. سبحان الله. الله اکبر.

این اتفاق درحالی رخ داده است که شهردار بارسلون تاکید کرده بود که تا شهردار است صدای اذان مسلمانان در این ایالت به هیچ وجه پخش نخواهد شد. بر اساس مطالعات انجام شده توسط اتحادیه جوامع اسلامی اسپانیا در حال حاضر حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر نفر مسلمان در کشور اسپانیا ساکن هستند که سه الی چهار درصد جمعیت را تشکیل می‌دهند. بخش عظیمی از این مسلمانان مهاجرانی از مراکش و سایر کشورهای آفریقایی هستند. موج جدید مهاجرت به اسپانیا باعث افزایش شمار و مسلمانان شده‌است. پس از اخراج مسلمانان از اسپانیا در سال ۱۴۹۲، برای مدت های فراوان در این کشور مسلمانی وجود نداشت. در اواخر قرن نوزدهم و پس از ورود اسپانیایی ها به شمال غرب آفریقا به‌ شماری از ساکنان مسلمان مراکش و صحرای غربی تابعیت اسپانیایی اعطا شد.