صادرات برق به ارمنستان کذب است
صادرات برق به ارمنستان کذب است

به گزارش تایسیز اذربایجان، به نقل از ایرنا، مجید خدابخش در جمع بانوان فعال سیاسی، اقتصادی و اجتماعی استان، نوسانات ارزی، خروج آمریکا از برجام، اغتشاشات دی ماه و سایر مسایل سیاسی و اقتصادی طی ماه های اخیر را مورد اشاره قرار داد و افزود: دشمنان پس از این اتفاقات منتظر فروپاشی جمهوری اسلامی ایران بودند […]

به گزارش تایسیز اذربایجان، به نقل از ایرنا، مجید خدابخش در جمع بانوان فعال سیاسی، اقتصادی و اجتماعی استان، نوسانات ارزی، خروج آمریکا از برجام، اغتشاشات دی ماه و سایر مسایل سیاسی و اقتصادی طی ماه های اخیر را مورد اشاره قرار داد و افزود: دشمنان پس از این اتفاقات منتظر فروپاشی جمهوری اسلامی ایران بودند و برای تحقق بخشیدن به این هدف همچنان به شدت به کارآمدی اقتصادی دولت تدبیر و امید می تازند.

وی، فعالیت های غیرواقع و بی وقفه فضای مجازی علیه دولت را از جمله توطئه های دشمنان برشمرد و اضافه کرد: در حال حاضر به دلیل مشکلات اقتصادی، حملات فوق العاده ای علیه دولت صورت می گیرد و دروغ هایی به دولت نسبت و به سرعت نشر داده می شود.

خدابخش، امیدبخشی به آحاد مردم را از جمله ضروریات کنونی کشور خواند و گفت: هرچند در کشور مشکلاتی وجود دارد اما نباید تنها به انتشار اخبار منفی معطوف شده و از پرداختن به بسیاری از اتفاقات مثبت پرهیز شود.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه دولت تدبیر و امید از هر گونه انتقاد و پیشنهاد سازنده استقبال می کند، اظهار داشت: اما در این میان برخی از مدیران متاسفانه عقل خود را تعطیل و مثل رباط فکر می کنند و تصمیم می گیرند.

وی، بهره مندی از ظرفیت های وسیع احزاب، تشکل ها و گروه های مردم نهاد در حوزه های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را فرض لازم مدیریت های دولتی خواند و افزود: این گروه ها در حقیقت نیروهای فکری دولت به شمار می روند که باید در حوزه های مربوطه برنامه ها و پیشنهادات علمی خود را ارایه کنند.

وی اضافه کرد: ما به احزاب، گروه ها و تشکل های مردمی به شدت نیاز داریم و استانداری آذربایجان شرقی به صورت ۲۴ ساعته در اختیار این تشکل ها است تا با همفکری و تعامل، ضمن امیدآفرینی در کشور با عزت و سربلندی از مشکلات عبور کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به مشکلات اقتصادی حاکم بر کشور، نسخه اصلی حل و فصل و رفع این مشکلات را مدیریت بر مبنای تکنوکراسی عنوان کرد.

وی تکنوکراسی را یافتن راه حل های مناسب برای مشکلات مختلف برمبنای تخصص های مورد نظر تعریف کرد و افزود: اگر به تجربیات کشورهای مختلف جهان در مقابله با مشکلات توجه کنیم، در می یابیم که تنها راهکار رفع این معضلات بهره مندی از مدیریت تکنوکرات بوده است.

وی به بحران اقتصادی سال ۱۳۴۰ در ایران اشاره کرد و اظهار داشت: در آن دوره نیز که کشور با رکود بزرگی مواجه شد و کارخانجات در حال تعطیلی بود، وزیر بازرگانی وقت با مدیریت تکنوکرات و شعار تولید ثروت از طریق بخش خصوصی توانست با اعمال سیاست های مناسب بر مشکلات چیره شود و بحران را رفع کند.

در این نشست چهار نفر از نمایندگان تشکل های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی پیرامون مسایل مختلف اظهار نظر کرده و خواستار توجه بیشتر دولت به بهره مندی از تواتمندی های بانوان در عرصه های مدیریتی، تصمیم گیری و تصمیم سازی شدند.

غیرفعال بودن احزاب سیاسی، لزوم توجه به توسعه فرهنگی و سیاسی، انتقاد از پایین بودن میزان ورودی بانوان به حوزه های سیاسی و اجتماعی، بهره گیری از بانوان در بخش های اقتصادی، لزوم تغییر نگرش ها در اقتصاد، رعایت حقوق کودکان، زنان بدسرپرست و بی سرپرست، توجه به مساله حاشیه نشینی در تبریز و توانمدسازی محلات حاشیه ای از جمله موارد مطرح شده توسط بانوان فعال در حوزه های سیاسی، اقتصاد، اجتماعی و فرهنگی بود.