ضرورت بهره مندی از سیستم جداگر لرزه ای در سازه های شهری تبریز
ضرورت بهره مندی از سیستم جداگر لرزه ای در سازه های شهری تبریز

ایرج شهین باهر در دیدار با اساتید برجسته دانشگاهی کشور ژاپن، با اشاره به اهمیت تجهیز خانه های مسکونی ضلع شمالی تبریز به سیستم جداگرهای لرزه ای افزود: قصد داریم انتقال دانش این تکنولوژی هرچه سریعتر محقق شود. وی اظهار داشت: گسل شمالی تبریز یکی از خطرناک ترین گسل ها به شمار می رود می […]

ایرج شهین باهر در دیدار با اساتید برجسته دانشگاهی کشور ژاپن، با اشاره به اهمیت تجهیز خانه های مسکونی ضلع شمالی تبریز به سیستم جداگرهای لرزه ای افزود: قصد داریم انتقال دانش این تکنولوژی هرچه سریعتر محقق شود.

وی اظهار داشت: گسل شمالی تبریز یکی از خطرناک ترین گسل ها به شمار می رود می خواهیم از این دانش برای اولین بار در تبریز استفاده کنیم.

شهردار تبریز همچنین تصریح کرد: با امضای تفاهم نامه همکاری بین شهرداری تبریز، دانشگاه های ژاپن و دانشگاه شهید مدنی تبریز می توان پذیرش خطر ریسک در زلزله را کاهش داد.

شهین باهر همچنین در این دیدار با بیان اینکه کشور ژاپن نزدیک به بیست سال است که به این دانش دست پیدا کرده، متذکر شد: در حال حاضر شاهدیم تمامی سازه های شهری ژاپن به سیستم جداگره های لرزه ای تجهیز شده است و آموزش برای متخصصان داخلی مخصوصا در تبریز نیز باید انجام شود.

وی ادامه داد: اجرای این طرح در تبریز کاهش هزینه احداث و مقاوم سازی ساختمان ها را نیز به همراه دارد.

شهردار تبریز اضافه کرد: ۷۵۰ سال پیش بزرگترین دانشگاه بزرگ جهان در تبریز احداث شده و به عنوان یکی از ابنیه های مهم تاریخی تبریز شناخته می شود، به همین علت ضرورت دارد برای حفظ این بنای تاریخی از سیستم جداگر لرزه ای استفاده کرد.

گفتنی است: در این دیدار که با اساتید دانشگاه های کیوتو، کانازاوا، کوکوسیتا و موسسه ملی تکنولوژی سوکویی ژاپن صورت گرفت، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر تبریز حضور داشتند.